Ezért nem árulta el Harry és Meghan, hogy melyik királyi családtag tett rasszista megjegyzést Archie-ra

2021. augusztus 27.
A hercegi pár eleinte még fel akarta fedni a problémás megjegyzést tevő családtagjuk nevét, de az Oprah-interjú előtt meggondolták magukat.

Tavaly jelent meg Harry és Meghan nem hivatalos életrajzi könyve, A szabadság nyomában, amihez az írók – Omid Scobie és Carolyn Durand – hamarosan egy új fejezetet készítenek Diana hercegnő halálának 24. évfordulója alkalmából. Ebben a bizonyos új fejezetben több, eddig nem hallott sztorit is el fognak mesélni az írók – a többi között az is ki fog derülni belőle, hogy Harryék miért döntöttek végül úgy, hogy nem árulják el, melyik királyi családtag tett rasszista megjegyzéseket fiukra, Archie-ra.

harry-meghan-markle-oprah-winfrey-interju-kert-szonyeg

Biztosan te is emlékszel még Meghan Markle és Harry herceg hatalmas port kavaró, 90 perces Oprah-interjújára, mikor is a hercegi pár nyíltan beszélt arról, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenézniük a brit királyi család tagjaként. Elmondták például, hogy a család bizonyos tagjai annak idején már előre féltek, milyen bőrszínnel fog születni a kisfiúk, Archie. Harryék az interjú során annyit még elárultak, hogy nem Erzsébet királynő vagy Fülöp herceg feszegette a kérdést, több konkrétumot azonban a megjegyzést tevő családtagok kilétéről nem mondtak. „Ezt a beszélgetést soha nem fogom megosztani” – tette hozzá akkor Harry.

A könyv új fejezete szerint az interjú előtt Harry és Meghan hosszasan gondolkodott azon, hogy leleplezzék-e ezeket a bizonyos családtagokat, végül azért döntöttek a hallgatás mellett, mert nem akarták tönkre tenni az életüket.

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images

Olvass tovább!