Jason Momoának remekül áll az új Aquaman-jelmez

2021. szeptember 07.
Merőben más kosztümöt kapott Jason Momoa a szuperhősfilm folytatásában, ahogy azt az Instagramján megmutatta, ám a színész ebben is remekül néz ki.

A klasszikus, az Aquaman első részében látott jelmez után az Aquaman és az elveszett királyság című folytatásban Jason Momoa egy úgynevezett titkos kosztümöt is kapott. A testhezálló fémes öltözeten sötétkék és szürke rátétek találhatók a karon és a combon, ahogy az a színész Instagramra kitett fotóján is látszik. „Második kör. Új ruha. Több akció” – írta a kép mellé Momoa. 

jason-momoa-aquaman-jelmez

Az Aquaman 2. rendezője, James Wan a saját közösségi oldalán is megosztotta a képeket az új jelmezekről, hozzátéve, hogy a Momoa által viselt új kosztüm az atlantisziak cephalopod kamuflázs képességén alapul, és a rendezőt és David Leslie Johnson forgatókönyvírót a képregényfigura 1980-as években viselt kék ruhája inspirálta. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

A filmre még jó sokat kell várnunk, csak 2022. december 16-án kerül majd a mozikba. A DC képregényein alapuló filmfranchise első részét 2018-ban mutatták be. Bár számos víz alatti királyságot láthattunk az első részben, kétségtelenül sok felfedeznivaló maradt a második részre is, melyet nagyon várnak már a rajongók és a mozitulajdonosok egyaránt, abban a reményben, hogy Jason Momoának ismét sikerül rekordokat döntenie a mozipénztáraknál. 

Jason Momoa mellett láthatjuk majd a filmben Amber Heardöt, Patrick Wilsont, Dolph Lundgrent és Temuera Morrisont is.

Forrás: Variety Fotó: Getty Images

Olvass tovább!