A nap, amikor Jason Momoa megmentette a Sziklát

2021. április 21. |

El tudjuk képzelni, hogy valaha megmentésre szorul maga a Szikla, vagyis Dwayne Johnson? Pedig ha a lányáról van szó, még neki is elkél a segítség. A bajból pedig nem más húzta ki, mint Jason Momoa.

Az Aquaman sztárja, Jason Momoa kislánya harmadik születésnapján húzta ki a bajból kollégáját, Dwayne Johnsont. A kislány ugyanis rajong Momoáért, így a Sziklának arra kellett kérnie kollégáját, hogy küldjön üzenetet számára a jeles nap alkalmából. 

jason-momoa-dwayne-johnson-szuletesnap-ajandek

Dwayne Johnson számos alkalommal posztolt már kislányáról közösségi oldalain, ám ezúttal Momoától kellett segítséget kérnie, akiről köztudott, hogy vajszíve van, rajong a gyerekekért, és imád ajándékozni, így kollégáját sem hagyta cserben. 

Momoa aranyos videóüzenetet küldött a kislánynak, pont időben a születésnapjára. „Majd együtt játszhatunk az óceánban, és van egy ajándékom neked és Jazzie-nek. Játszhatunk, sziklát mászhatunk és talán szörfözhetünk. Azt akartam csak mondani, hogy sajnálom, hogy személyesen nem lehetek most ott, de nagyon szeretlek – üzente Jason Momoa a kislánynak. – Mondd meg apukádnak, hogy őt is szeretem, és nemsokára találkozunk. Boldog harmadik születésnapot!”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

Dwayne Johnson természetesen roppant hálás volt Momoa gesztusáért, és rögtön válaszolt is. „Köszönöm, testvérem, hogy megtetted, és a legjobb születésnapot varázsoltad egy 3 éves kislánynak. A reakciója minden pénzt megért! Én is szeretlek, és ez a fajta dolog mindig a legjobb része lesz a hírnevünknek.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

„Eszembe juttattad a kedvenc idézetemet: szép dolog a fontosság, de még fontosabb, hogy szép legyél másokhoz. Köszönöm, hogy megmentettél, tartozom neked.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by therock (@therock)

Johnson azt is kiposztolta közösségi oldalára, amint Jason Momoa bejelentkezését nézi. Sőt, megkérdezte a kis Tiától, ki a menőbb, az apukája vagy Aquaman? A kislány pedig azonnal válaszolt: Aquaman. „Azt se várta meg, hogy befejezzem a kérdést” – dohogott Johnson.

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Jason Momoa szuperereje az ajándékozás

Jason Momoa szuperereje az ajándékozás

Jason Momoa élete szerelme Lisa Bonet, akinek ki is mutatja gyengéd érzelmeit, amikor csak alkalma van rá. Legutóbbi ajándéka is csordultig van romantikával.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok