Mint két tojás! Ezeken a fotókon Sarolta hercegnő pont olyan, mint II. Erzsébet kislányként

2021. május 22.
Erzsébet királynő és dédunokája, Sarolta hercegnő sok közös vonással rendelkezik, néhány fotón egészen meglepő a hasonlóság: nézd csak meg a királynőt gyerekkori fényképein!

A Sarolta hercegnőről készült kisebb kori képeken is jól látszik, mennyire hasonlít II. Erzsébet királynőre, ha pedig az ő gyerekkori fotóit is szemügyre vesszük, még egyértelműbbé válik az dolog! Tekintetük, hajuk és a szájuk is nagyon hasonló, az angol királyi család legkisebb lány tagja sokak szerint a legjobbakat örökölte az uralkodónőtől.

Sarolta hercegnő nagyon hasonlít Erzsébet királynőre

Ezen a fotón Sarolta hercegnő 3 éves, Erzsébet pedig 7. Bár ezeken a képeken nem látszik jól, azonos a szemszínűk, ami pedig ennél is feltűnőbb, hogy a szemük formája és a szemöldökük íve is nagyon hasonlít.

Míg Vilmos herceg és Katalin első gyermeke, György herceg szőke fürtöket növesztett, addig kishúga, Sarolta hercegnő világosbarna hajjal jött a világra. Amíg nem őszült meg, II. Erzsébet hajszínének árnyalata is nagyon közel állt Sarolta hajszínéhez!

A királynő és dédunokája ízlése is nagyon hasonló: mindketten szívesen viselnek kardigánt, és rajonganak az állatokért. A kislány imádja a nyuszikat és odáig van a kutyákért, pont mint Erzsébet királynő, aki hosszú évek óta szenvedélyesen szereti a corgi kutyákat. Sarolta és dédnagymamája is a lovak szerelmese, II. Erzsébet még 90. születésnapját követően sem riadt vissza attól, hogy nyeregbe szálljon.

Sarolta hercegnőnek sok közös vonása van apjával is, aki szintén hasonlít Erzsébet királynőre. A fotón, melyen Sarolta kockás ruhát visel, megszólalásig hasonlít a dédnagymamájára. Mindketten 5 évesek voltak, mikor a felvételek készültek. 

Sarolta hercegnő nagyon hasonlít Erzsébet királynőre

Via és Via

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!