Csak egy szék kell Kate Hudson lábformáló gyakorlataihoz

2021. augusztus 27.
Nagyon hálásak vagyunk Kate Hudsonnek, hogy időről időre megosztja követőivel, hogyan edz otthon és milyen tippjei vannak a különböző testtájak formálására. Az otthoni láb- és alsótest edzéshez például semmi másra nincs szükség, mint egy támlás székre, és ha szeretnénk, egy pár bokasúlyzóra.

Afelől ne legyen kétségünk, hogy a rövid gyakorlatsor végén érezzük majd, hogy dolgoztunk. Kate Hudson lábedzése három különböző variációt tartalmaz a hátrafelé rúgásra, melyek egyszerre célozzák a farizmokat, a négyfejű combizmot, az alhas izmait és az oldalsó hasizmokat.

1. gyakorlat

Kate Hudson az első videóban térdelő helyzetben, egy mély oldalsó kitörésből viszi hátra a lábát egyetlen mozdulatsorban összekötve. Ez a gyakorlat nyújtja és hosszabbítja a belső comb izmait, ugyanakkor erősíti a farizmokat a rúgás miatt. Azért jó, hogy tartalmaz nyújtást is a mozdulatsor, mert ez segíti a mozgás utáni gyorsabb regenerációt, így sokkal mozgékonyabbak leszünk és csökken a sérülés kockázata is.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

2. gyakorlat

Hasonlóan hatékony a második gyakorlat is. Ebben Hudson ismét számos izomcsoportot dolgoztat meg egyetlen áramló mozdulattal. Lassan nyújtja hátra a lábát, majd kiviszi oldalra, végül felfelé fordítja a lábfejét, hogy a plafon felé mutasson. Ezzel a farizmokat, az oldalsó és középső hasizmokat is formálja.

3. gyakorlat

Az utolsó mozdulatsor Kate Hudson edzésében egy egyensúlyozás, melyhez a karokkal a széken támaszkodik, miközben egyik lábát egyenesen maga mögé emeli. Ehhez a középső farizmok munkájára van szükség, miközben a lábát fordítja és emeli egyszerre. Figyeljünk rá, hogy a lábfej spicceljen közben.

Forrás: Eat Well Fotó: Instagram

Olvass tovább!