59 éves korában meghalt James Michael Tyler, a Jóbarátok Güntherje

2021. október 26. |

A Jóbarátok sorozat oszlopos tagja volt, mindenki kávézós Güntherje. Az 59 éves színész hosszú ideje harcolt a rákbetegséggel.

„A világ Güntherként ismeri (a hetedik Jóbarátként) a Jóbarátok című sorozatból, a szerettei számára viszont színész, zenész, a rák elleni harc aktivistája és szerető férj volt – mondta James Michael Tyler szóvivője, kiemelve a színész szenvedélyét az élő zene, a spontán kalandok és a Clemson Tigers iránt. – Ha egyszer találkoztál vele, életre szóló barátot szereztél.” James Michael Tyler otthonában, Los Angelesben hunyt el. Felesége, Jennifer Carno végig a színész mellett volt betegsége végén. „Élete szerelme, jóban, betegségben és az örökkévalóságban.”

jobaratok-gunther-halal

Tylert 2018-ban diagnosztizálták prosztatarákkal. Betegségét 2021 nyarán hozta nyilvánosságra, azt is hozzátéve, hogy a rák áttéteket képezett szervezetében. Azért állt ki a Today show közönsége elé, hogy ezzel biztassa az embereket arra, menjenek prosztataspecifikus szűrővizsgálatra (PSA-mérés), mely pontosan megmutatja, ha baj van. „Az volt a célom ebben az évben, hogy megéljem az 59. születésnapomat. Sikerült – mondta Tyler. – Most az a célom, hogy segítsek legalább egy életet megmenteni.”

Szerepek és sorozatok

Azután, hogy a Jóbarátokban eljátszotta ikonikus szerepét, Günthert, a Central Perk utánozhatatlan pincérét, feltűnt a Dokikban, a Sabrina, a tiniboszorkány és a Sikersorozatok című tévés produkciókban is. Utóbbiban együtt játszott Matt LeBlanckal, aki a Jóbarátokban is kollégája volt. 

„A Warner Bros. gyászolja James Michael Tylert, a szeretett színészét és a Jóbarátok család oszlopos tagját – írták a Jóbarátok Twitter-oldalán is. – Gondolatban a családjával, barátaival, kollégáival és a rajongókkal vagyunk.”

Forrás: Popsugar Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Ó, te jó ég! Így él a Jóbarátok két ikonikus mellékszereplője!

Ó, te jó ég! Így él a Jóbarátok két ikonikus mellékszereplője!

Alig hisszük el, hogy végre képernyőre kerül a Jóbarátok újratöltve, és ismét felbukkannak a népszerű karakterek. Ross, Chandler, Joey, Rachel, Monica és Phoebe nagy visszatérése mellett az egykori mellékszereplőkre is kíváncsiak voltunk, ezért megnéztük, hogy festenek most.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok

Ez az 5 híresség minden pénzét elveszítette csőd

Ez az 5 híresség minden pénzét elveszítette