Vanessa Hudgens otthona egy valódi női álompalota

2021. október 28.
A régi Hollywood egyik gyöngyszemét szerezte meg magának Vanessa Hudgens. A villának még beceneve is van, építtetője után a kicsi DeMille-nek nevezik.

A Los Angeles-i Los Felizben található Vanessa Hudgens álomvillája, amelybe bármelyik hercegnő gondolkodás nélkül beköltözne. A Karácsonyi cserebere 32 éves sztárja az Architectural Digest stábját engedte be gyarmati stílusban épült házába, amit kicsi DeMille-nek is becéznek, ahogy a bejáratnál is látható. „A nevet az ikonikus hollywoodi filmkészítő, Cecil B. DeMille után kapta, aki a szeretőjének építtette ezt a villát” – mesélte Vanessa Hudgens otthona történetét.

vanessa-hudgens-alomotthon

A házban megtalálhatók a színésznő díjai a falakon, de régi könyvek is láthatók a polcokon, köztük az éles szeműek kiszúrhatnak jó néhány boszorkányokkal foglalkozó példányt is.

Az ablakokból és a hatalmas francia ajtókból látszanak a villát körülvevő olajfák. „Azt szerettem volna, ha nyugodt, laza és kényelmes az otthonom” – jegyezte meg Hudgens, mielőtt elárulta volna, hogy nagy rajongója a gyertyatartóknak, amelyek mindenfelé fellelhetők a házban.

A padlóra a színésznő külön felhívta a figyelmet. Az eredeti, halszálkamintában lerakott tölgyfa parketta még a 18. századból származik, egy régi francia kápolnából hozták egyenesen a villába. „A padló nagy szerepet játszott abban, hogy megvettem ezt a villát” – jegyezte meg Hudgens, aki azt is elmesélte, hogy előtte Gary Oldman lakott a házban, és ő volt az, aki a gyönyörű burkolatot készíttette. A konyháról a színésznő elmondta, hogy nagyon másképp festett, mikor beköltözött. A helyiséget ő alakította át még a járvány alatt. „Ez egy igazi DIY projekt volt, amivel elfoglalhattam magam” – mondta. Az ebédlőt romantikus stílusban képzelte el Hudgens, aki külön felhívta a figyelmet az 1950-es évekből származó olasz luxuscsillárra az asztal felett. 

vanessa-hudgens-alomotthon

Az egész házban azonban a gótikus fekete fürdőszoba Vanessa Hudgens kedvence. „Szexi és barlangszerű” – foglalta össze a színésznő, mit szeret a fürdőszobáján.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Architectural Digest (@archdigest)

Hudgens ugyanakkor azt is elismerte, hogy rengeteg munka és pénz a ház fenntartása és rendben tartása, miközben megmutatta lenyűgöző medencéjét és jacuzziját, a hatalmas terasszal és tűzrakó hellyel, ahol nagyon sok időt tölt a barátaival. Végül Vanessa Hudgens titkos kertjébe is bevezette rajongóit, ahol buja pompával nő az avokádó, grapefruit, citrom, lime, kumkvat és mandarin.

Forrás: People Fotó: Getty Images

Olvass tovább!