Úgy tűnik, Angelina Jolie új párja Bella Hadid exe

2021. október 02. |

Már akkor is szárnyra kaptak olyan híresztelések, hogy Angelina Jolie és The Weeknd randevúznak, amikor először látták együtt vacsorázni pár hónapja a párost. Úgy tűnik, valóban nem csak baráti találkozóról van szó, ezúttal egy kaliforniai étteremben látták együtt az énekest a színésznővel.

A Giorgio Baldi által vezetett Santa Monica-i étteremben találkozott a 46 éves Angelina Jolie és a 31 éves, The Weekend művésznéven futó énekes. Külön érkeztek, ám több órát töltöttek el együtt az étterem belső termében, majd együtt távoztak. Angelina Jolie és a férfi az utóbbi autójával hajtott el a helyről.

A színésznő – aki hat gyermeket nevelt exférjével, Brad Pitt-tel – remekül nézett ki fekete ballonkabátjában, amit fekete tűsarkúval és Yves Saint Laurent táskával párosított. Összeöltöztek a valójában Abel Tesfaye nevű énekessel, akin fekete dzseki és szűk szárú farmer volt kényelmes csizmával. Az információk szerint a páros a férfi Bel-Airben található birtokára hajtott az étteremből. 

angelina-jolie-the-weeknd-randi

Először júniusban látták őket együtt ugyanebben az étteremben, bár akkor még sikerült meggyőzni a közvéleményt arról, hogy csupán üzleti találkozóról volt szó. The Weeknd Angelina Jolie segítségével szeretett volna ugyanis bekerülni a filmiparba, és a hírek szerint az HBO sorozatáról beszélgettek, melyben az énekes is szerepet kapott. 

Angelina Jolie korábban Brad Pitt felesége volt, akivel a válás körüli csatározások még mindig tartanak. The Weeknd leginkább a modellvilágból válogatott, járt Bella Hadiddal és Selena Gomezzel is. Angelina Jolie már kifejtette, milyen hosszú listája van azokról az okokról, amik kizárják, hogy valaki a párja legyen, és saját bevallása szerint hosszú ideje egyedül van. A színésznő azt is hozzátette, hogy inkább a gyermekeire fókuszál, akiknek sokat köszönhet. „Hat rátermett gyermekem van. Muszáj felkelnem értük, hiszen úgy érzem, mindent meg kell tennem, hogy nekik jó legyen – mondta Jolie egy interjúban. – Biztosnak kell lennem benne, hogy lelkileg jól vannak, ám őszintén megmondom, az elmúlt években megváltozott a gondolkodásuk. Most ők akarnak meggyőződni róla, hogy én jól vagyok. Csapat vagyunk, úgyhogy nagyon-nagyon szerencsés vagyok. Mindig én vagyok az, aki aggódik, de felőlük nyugodt vagyok. Nagyon jó emberek.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok