Úgy tűnik, Angelina Jolie új párja Bella Hadid exe

2021. október 02.
Már akkor is szárnyra kaptak olyan híresztelések, hogy Angelina Jolie és The Weeknd randevúznak, amikor először látták együtt vacsorázni pár hónapja a párost. Úgy tűnik, valóban nem csak baráti találkozóról van szó, ezúttal egy kaliforniai étteremben látták együtt az énekest a színésznővel.

A Giorgio Baldi által vezetett Santa Monica-i étteremben találkozott a 46 éves Angelina Jolie és a 31 éves, The Weekend művésznéven futó énekes. Külön érkeztek, ám több órát töltöttek el együtt az étterem belső termében, majd együtt távoztak. Angelina Jolie és a férfi az utóbbi autójával hajtott el a helyről.

A színésznő – aki hat gyermeket nevelt exférjével, Brad Pitt-tel – remekül nézett ki fekete ballonkabátjában, amit fekete tűsarkúval és Yves Saint Laurent táskával párosított. Összeöltöztek a valójában Abel Tesfaye nevű énekessel, akin fekete dzseki és szűk szárú farmer volt kényelmes csizmával. Az információk szerint a páros a férfi Bel-Airben található birtokára hajtott az étteremből. 

angelina-jolie-the-weeknd-randi

Először júniusban látták őket együtt ugyanebben az étteremben, bár akkor még sikerült meggyőzni a közvéleményt arról, hogy csupán üzleti találkozóról volt szó. The Weeknd Angelina Jolie segítségével szeretett volna ugyanis bekerülni a filmiparba, és a hírek szerint az HBO sorozatáról beszélgettek, melyben az énekes is szerepet kapott. 

Angelina Jolie korábban Brad Pitt felesége volt, akivel a válás körüli csatározások még mindig tartanak. The Weeknd leginkább a modellvilágból válogatott, járt Bella Hadiddal és Selena Gomezzel is. Angelina Jolie már kifejtette, milyen hosszú listája van azokról az okokról, amik kizárják, hogy valaki a párja legyen, és saját bevallása szerint hosszú ideje egyedül van. A színésznő azt is hozzátette, hogy inkább a gyermekeire fókuszál, akiknek sokat köszönhet. „Hat rátermett gyermekem van. Muszáj felkelnem értük, hiszen úgy érzem, mindent meg kell tennem, hogy nekik jó legyen – mondta Jolie egy interjúban. – Biztosnak kell lennem benne, hogy lelkileg jól vannak, ám őszintén megmondom, az elmúlt években megváltozott a gondolkodásuk. Most ők akarnak meggyőződni róla, hogy én jól vagyok. Csapat vagyunk, úgyhogy nagyon-nagyon szerencsés vagyok. Mindig én vagyok az, aki aggódik, de felőlük nyugodt vagyok. Nagyon jó emberek.”

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!