A sztárvilág legzűrösebb válóperei: volt, amelyik tovább tartott a házasságnál

2022. január 20.
Hab a tortán, hogy a hírességeknek sokszor a válása is úgy zajlik, hogy az egész világ rajtuk tartja a szemét. Elképzelhetetlenül magas pénzösszegekért, luxusingatlanokért és nem utolsósorban gyerekekért folyik a már-már vérre menő harc a cseppet sem komplikációmentes sztárválások során.

Ha egy ismert pár bejelenti a válását, az általában a lelkes rajongókat is megosztja: az, akit hibásnak vélnek, hirtelen közutálat tárgyává válhat, ami nemcsak a magánéletükre, de a karrierjükre is kihathat. Mutatunk néhány olyan zűrös válópert, amelynek főszereplői saját bőrükön tapasztalták, milyen nagy árat lehet fizetni azért, ha nem a megfelelő embernek mondtuk ki a boldogító igent.

A sztárvilág legzűrösebb válásai

Kim Kardashian és Kris Humphries

A most is válófélben lévő Kim Kardashian első férjével a nagy nyilvánosság előtt élte szerelmi életét, így szemtanúi lehettünk a 2011-ben tartott fényűző esküvőjüknek, amit egy meglepően rövid házasság követett: Kim és Kris mindössze 72 napig voltak házasok. Kettejük közül az exférj viselte rosszabbul a fordulatot, elmondása szerint ugyanis teljesen váratlanul érte a hír, és még akkor is kész lett volna bármit megtenni a kapcsolatuk megmentéséért, amikor a Kardashian lány már rég előkészített mindent az ügyvédjével. Bár a házasság kevesebb mint 3 hónapig tartott, a válási procedúra ennél sokkal hosszabbra nyúlt, több mint 2 évig elhúzódott. Krisnek a mai napig az a szent meggyőződése, hogy az esküvő és a hirtelen jött szakítás is reklámcélokat szolgált.

A sztárvilág legzűrösebb válóperei – Volt, amelyik tovább tartott a házasságnál

Tom Cruise és Katie Holmes

Álompárnak számítottak, és az egész világ drukkolt nekik, hogy örökké boldogok legyenek egymás mellett. 2005 óta voltak együtt, a színész romantikus lánykérést szervezett az Eiffel-torony tetejére, esküvőjük pedig igazán pazarra sikerült. 2012-ben Katie mégis beadta a válókeresetet, és ritkán látott ellenségeskedés vette kezdetét: az akkor 6 éves lányukért, Suriért folyt a harc. Tom kizárólagos felügyeleti jogot követelt, amiről Katie, aki azóta egy szakáccsal randizgat, hallani sem akart. Mindenkit meglepett, hogy ennek ellenére viszonylag gyorsan pontot tettek az ügy végére, és senkinek nem nyilatkoztak egy szót sem a dolgaik alakulásáról. Ez minden bizonnyal csak látszat volt, a háttérben pedig folytatódtak a harcok, Suri végül az édesanyjával maradt, és Tomot többször is megvádolták azzal, hogy nem törődik a lányával. Úgy védekezett, hogy a sok filmezés miatt nem tudott személyesen találkozni Surival, telefonon viszont folyamatosan tartották a kapcsolatot. 

A sztárvilág legzűrösebb válóperei – Volt, amelyik tovább tartott a házasságnál

Linda és Hulk Hogan

Hulk Hogan minden kétséget kizáróan a világ egyik legnagyobb birkózója, szerelmi élete azonban hagy némi kívánnivalót maga után. Feleségével, Lindával 1983-ban álltak oltár elé, és kezdetben minden mesébe illőnek tűnt. Hulk rengeteget keresett, közben két gyerekük született, 2005-től saját valóságshow-t is indítottak, amivel még nagyobb népszerűségre tettek szert. 2007-ben, 25 év házasság után Linda mégis úgy döntött, hogy beadja a válókeresetet, napvilágot látott ugyanis egy titokban készült videófelvétel, amin a birkózó félreérthetetlen helyzetben látható legjobb barátja feleségével. Linda bosszút fogadott, és minden követ megmozgatott azért, hogy megleckéztesse volt férjét.

A sztárvilág legzűrösebb válóperei – Volt, amelyik tovább tartott a házasságnál

Károly herceg és Diana hercegnő

Nem lenne teljes a zűrös válások listája, ha kimaradna a hercegi pár szakításának története. 15 év házasság után, 1996-ban váltak el hivatalosan, de a kapcsolatuk már hosszú ideje omladozott, amiben szerepe volt Károly herceg mostani feleségének, a 74 éves Kamilla hercegnének is. Maga II. Erzsébet királynő 1995. december 20-án levelet írt a párnak, hogy mielőbb rendezzék a soraikat, mert az angol királyi család hírnevének nem tett jót a pár cívódása. Bár a királynő szerette volna, hogy Diana hercegnő megtartsa a tőlük kapott nemesi rangot, Károly herceg hallani sem akart róla. Nagyobbik fia, Vilmos herceg 14 évesen állítólag ígéretet tett édesanyjának, hogy amikor ő lesz az uralkodó, visszaadja neki az elveszített címet. Diana ezt nem élhette meg, 1997-ben tragikus autóbalesetben életét veszítette, egykori férje pedig 8 évvel később házasságot kötött Kamillával.

A sztárvilág legzűrösebb válóperei – Volt, amelyik tovább tartott a házasságnál

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?