Bella Hadid megbánta, hogy 14 évesen plasztikáztatta az orrát

2022. március 17.
A modell édesanyját, Yolanda Hadidot hibáztatják a rajongók, miután Bella Hadid bevallotta, mára nagyon megbánta, hogy tinédzserként kés alá feküdt.

Yolanda Hadid egyszeriben támadások kereszttüzében találta magát, miután lánya, Bella Hadid elárulta, hogy édesanyja engedte meg neki 14 éves korában az orrplasztikát. Az 58 éves híresség, aki 2012-ben tűnt fel a Bravo-show-ban más gazdag feleségekkel együtt, lányaival, a ma 25 éves Bellával és 26 éves Gigivel szerepelt együtt. Vogue-nak adott interjújában azonban Bella bevallotta, hogy nagy nyomást érzett a fiatalon rászakadt hírnév és a kinézetével kapcsolatos elvárások miatt, szenvedett a híresebb testvér árnyékában is. 

bella-hadid-orr-plasztika

Bella Hadid elmondta, hogy többek között emiatt akarta megműttetni az orrát is 14 éves korában, amit mára nagyon megbánt. A modell rajongói pedig a holland származású Yolanda Hadidot hibáztatják, és úgy vélik, kudarcot vallott szülőként. „Nem kellene egyetlen 14 évesnek sem plasztikai műtét, hacsak nincs valami olyan egészségügyi probléma, ami indokolná. A saját bizonytalanságuk nem ez az ok” – írta valaki közösségi oldalán, Bella Hadid édesanyját hibáztatva azért, mert engedte lányának a plasztikai beavatkozást.

„Nagyobb összeget tennék rá, hogy Yolanda volt az, aki elindította Bellában, hogy rosszul érezze magát az orra miatt, majd engedte a műtétet” – írta másvalaki. „14 évesen túl fiatal valaki az orrműtéthez. Yolandának sosem lett volna szabad gyereket szülnie.”

A Vogue-interjúban Bella hozzátette: „bárcsak megtartottam volna azt az orrot, amit az őseimtől örököltem. Azt hiszem, felnőttem volna hozzá.”

Érdekes, hogy Bella Hadid édesapját, Mohamed Hadid jordán–amerikai, de palesztin muszlim felmenőktől származó, názáreti születésű üzletembert senki sem hibáztatja azért, mert a lánya 14 évesen megműttette az orrát. Ebben szerepe lehet annak is, hogy az üzletember alapvetően kerüli a nyilvánosságot és a közösségi oldalakat. 

A szabályok és törvények államonként változnak Amerikában, de Kaliforniában, ami nemzetközi szinten a plasztikai műtétek Mekkájának számít, szinte bármilyen korban kés alá lehet feküdni. Az Amerikai Plasztikai Sebészek Társasága az orrplasztikával kapcsolatban azt javasolja, várjuk meg, míg az orr eléri a felnőttkori méret 90 százalékát. Ez lányoknál 13-14 éves korra, fiúknál 15-16 éves korra történik meg.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images

Olvass tovább!