Halle Berry felfedte, hogy ki rabolta el a szívét

2020. szeptember 19.
A színésznő csütörtökön egy nagyon ízléses fotóval fedte fel az Instagramján rajongói előtt, hogy legújabb párja nem más, mint a zenész Van Hunt. Hosszú évek óta nem volt erre példa Halle életében.

Az Oscar-díjas kétgyermekes anyuka közösségi oldalára posztolta a képet, amin önfeledten mosolyog. A fotón egy „Van Hunt” feliratú fekete pólót, illetve egy ahhoz hasonló sapkát visel, mint amilyen párja szokott hordani. „Most már tudjátok…” – írta Halle, és be is taggelte a képen a zenészt, aki szintén megosztotta párja fotóját saját közösségi oldalán.

View this post on Instagram

now ya know… ♥️🦶🏽

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Követői már régóta tudhatták, hogy a színésznőnek új szerelme van, ám eddig homály fedte a szerencsés férfi kilétét. Július 20-án már posztolt egy képet arról, ahogy újdonsült párjával romantikáznak, majd egy hónappal később ismét megosztott egy hasonló fotót a rajongóival. Hunt augusztus végén töltött fel egy képet az Instagramra, amin egy rejtélyes hölgy puszit nyom az arcára – akkor még nem lehetett tudni, hogy Halle Berry van mellette.

View this post on Instagram

kisses land softly

A post shared by van hunt (@vanhunt) on

A korábbi, Olivier Martinez francia színésszel kötött házassága óta ez az első olyan kapcsolat, amelyet Halle a nyilvánosság előtt is felvállal. Volt férjével 2015-ben váltak el, de azóta is közösen nevelik hatéves fiukat, Maceót. Ez volt a színésznő harmadik szakítással végződő házassága. Az első férje a baseballjátékos David Justice, a második pedig az énekes Eric Benét volt. Halle-nek van egy tizenkét éves lánya is, Nahla, akinek a modell Gabriel Aubry az édesapja.

Az ötvennégy éves színésznő a 2017-es City Summit & Galán őszintén beszélt korábbi párkapcsolatairól. „Megtanultam, hogyan kell kezelni a zátonyra futott házasságokat, ami nem volt könnyű, főleg, mivel gyerekeink is voltak. Mi, nők úgy megyünk bele egy házasságba, hogy azt hisszük, örökké fog tartani, és a másik egy igazi fehér lovon ülő szőke herceg. Ez valójában az, amit a tündérmesék üzentek nekem, amikor gyerek voltam. Én afféle anti-tündérmesének számítok – mondta Halle. –Nagy reményekkel vágunk bele a házasságba, ezért hatalmas kudarcként és csalódásként éljük meg, amikor szétesik. Sokszor éreztem magam bűnösnek és felelősnek magam azért, ami történt. Nagyon sok fájdalmat és gyötrelmet szenvedtem el.”

A fájdalmak ellenére a színésznő úgy érzi, hogy nincs mit megbánnia: „Bármennyire is nehéz és néha kínos helyzetek is voltak ezek, mindig nagyon sokat tanultam általuk magamról. Szükségem volt az összes ilyen szituációra. Mindannyiunknak vannak olyan leckéi, amiket meg kell tanulnia, és ezek a kapcsolatok számomra olyan tanulságokkal szolgáltak, amik segítettek eljutni ide, ahol most vagyok. Nehéz szakasza volt az életemnek, de hálás vagyok érte.”

Forrás: ET
Fotó: Getty Images

Olvass tovább!