Jennifer Lopez meg akar javulni, hogy Ben Affleck méltóbb párja lehessen

2022. január 23.
Bár a hollywoodi álompár ki akarja javítani régi hibáit, hogy egymás lehető legjobb partnerei lehessenek, Owen Wilsonnak mégis sikerült lecsapnia az énekesnőt a színész kezéről – igaz, csak egy film erejéig.

A rajongók és persze a paparazzók tavaly tavasszal észrevették, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck újra együtt vannak 17 év után. A Bennifer néven becézett páros tagjai a 2000-es évek amerikai szórakoztatóiparának meghatározó alakjai voltak, el is jegyezték egymást, aztán mégis úgy döntöttek, hogy szétválnak útjaik. Jennek két gyereke született Marc Anthony énekestől, Bennek mindjárt három Jennifer Garner színésznőtől. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy az igaz szerelem nem múlik el: az énekesnővel annyi év után ismét egymásra találtak. Kapcsolatukat egy ideig titkolták, hivatalosan csak a tavalyi szeptemberi velencei filmfesztiválon ismertek el.

ben-affleck

A most már szellemesen Bennifer 2.0-nak nevezett páros női fele azt mondja, oly sok év után a legjobb anya, testvér és partner akar lenni, kiküszöbölve a hibákat, amiket korábban elkövetett. Úgy tűnik, hogy az énekesnő partnerére talált, ugyanis Ben hasonlóan gondolkozik, ő is tanulni akar a kudarcokból.

marry-me

Jennifer Lopez rögtön egy filmben gyakorolja a változást: február 10-től egy vidám romantikus vígjátékban lesz látható a hazai mozikban. A Vegyél el (Marry Me) hősnőjeként egy popsztárt alakít, aki kínzó szerelmi csalódása nyomán hirtelen felindulásból egy találomra kiválasztott, Owen Wilson által alakított rajongójának ajánlja fel a kezét. A film február 10-én érkezik a mozikba.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!