J.Lo és Ben Affleck majd’ felfalták egymást a vörös szőnyegen

2021. október 11.
A hétvégén tartották Ben Afleck legújabb filmjének, Az utolsó párbajnak a premierjét, ahova a színészt természetesen régi-új párja, Jennifer Lopez is elkísérte.

Fél éve már, hogy az egykori álompár, Jennifer Lopez és Ben Affleck ismét egymásra talált. A páros idén áprilisban kezdett újra összemelegedni, egy hónappal azután, hogy az énekesnő felbontotta két évig tartó eljegyzését Alex Rodriguezzel. Affleck és Lopez azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok: a szerelmüket a nyár folyamán nyilvánosan is felvállalták, majd nem sokra rá a színészt lencsevégre kapták, amint  egy Los Angeles-i Tiffany & Co. üzletben eljegyzési gyűrűket nézeget. A lánykérésre ugyan még nem került sor, de látva, hogy mennyire rajonganak egymásért, valószínűleg nem kell már sokat várni rá.

ben-affleck-jennifer-lopez

A páros a hétvégén sem fogta vissza magát, mikor együtt vonultak végig a vörös szőnyegen Affleck legújabb filmjének, Az utolsó párbajnak manhattani premierjén. Ahogy a képeken is látszik, szinte alig tudtak elszakadni egymástól. Nem sok kellett hozzá, hogy ott, a fotósok előtt egymásnak essenek.

ben-affleck-jennifer-lopez

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!