J.Lo és Ben Affleck majd’ felfalták egymást a vörös szőnyegen

2021. október 11. |

A hétvégén tartották Ben Afleck legújabb filmjének, Az utolsó párbajnak a premierjét, ahova a színészt természetesen régi-új párja, Jennifer Lopez is elkísérte.

Fél éve már, hogy az egykori álompár, Jennifer Lopez és Ben Affleck ismét egymásra talált. A páros idén áprilisban kezdett újra összemelegedni, egy hónappal azután, hogy az énekesnő felbontotta két évig tartó eljegyzését Alex Rodriguezzel. Affleck és Lopez azóta gyakorlatilag elválaszthatatlanok: a szerelmüket a nyár folyamán nyilvánosan is felvállalták, majd nem sokra rá a színészt lencsevégre kapták, amint  egy Los Angeles-i Tiffany & Co. üzletben eljegyzési gyűrűket nézeget. A lánykérésre ugyan még nem került sor, de látva, hogy mennyire rajonganak egymásért, valószínűleg nem kell már sokat várni rá.

ben-affleck-jennifer-lopez

A páros a hétvégén sem fogta vissza magát, mikor együtt vonultak végig a vörös szőnyegen Affleck legújabb filmjének, Az utolsó párbajnak manhattani premierjén. Ahogy a képeken is látszik, szinte alig tudtak elszakadni egymástól. Nem sok kellett hozzá, hogy ott, a fotósok előtt egymásnak essenek.

ben-affleck-jennifer-lopez

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!

Sztárpárok, akik szakítás után újra összejöttek

Sztárpárok, akik szakítás után újra összejöttek

A rajongók hetek óta Bennifer lázban égnek, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy a 2000-es évek egykori álompárja ismét egymásra talált. A békülésük pedig nem is lenne annyira meglepő – számtalan olyan sztárpárról tudni, akik egy hosszabb-rövidebb szakítás után horgonyoztak le végleg egymás mellett.

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok