Hova tűnt Simon Baker, A mentalista sztárja?

2022. március 28.
Amióta 2015-ben véget ért A mentalista forgatása, nem hallunk túl sokat Simon Bakerről. Te is kíváncsi vagy, mi lehet vele?

Hét éven át izgulhattunk A mentalista epizódjait követve, ez idő alatt jó páran a szívünkbe is zártuk Simon Baker ausztrál színészt, a sorozat főszereplőjét. A szemtelenül sármos mentalistán egyszerűen nem fog az idő, semmit sem változott az évek alatt.

Simon Baker a Mentalista sztárja

Elváltak, de barátok maradtak

A színészt nemcsak a megjelenése és a karrierje miatt csodálták sokan, hanem azért is, hogy 22 éven át élt házasságban egykori szerelmével, Rebecca Rigg-gel. 2021 januárban belátták, hogy kapcsolatukban valami megváltozott, ezért úgy döntöttek, hogy békében elválnak útjaik. Hiába szomorú esemény a szakítás, amennyire lehet, ők ebből is kihozták a legjobbat, barátok maradtak, és továbbra is közösen nevelik három gyereküket.

A válásukról egy közleményt is kiadtak, amelyben szintén megerősítették a fentieket: „Szakításunk ellenére barátok maradunk, gyermekeink pedig örökre a legfontosabbak lesznek az életünkben.”

Simon Baker és felesége, Rebecca Rigg

Simon Baker és felesége, Rebecca Rigg

 

Gyorsan elkelt a mentalista, ám ez sem tartott sokáig…

Simon nem sokáig maradt facér, a 36 éves Laura May Gibbs hamar elrabolta a szívét. Legelőször egy strandolás alkalmával vállalták fel a kapcsolatukat, szemmel láthatóan jól érezték magukat a hullámok és egymás ölelésében. Laura divattervezőként dolgozik, és szabadidejében imád jógázni, ami az alakján is meglátszik. Ám a szerelem nem tartott sokáig. Tavaly novemberben járta be a sajtót, hogy az akkor 52 éves színész kiadta barátnője útját, miután az részt vett egy oltásellenes tüntetésen, amivel Baker nem tudott azonosulni. A nő egy hosszú Instagram-bejegyzésben reagál a cikkekre. A szakítást nem cáfolta, de kijelentette, hogy nem a fentiek voltak a különválásuk okai és barátok maradtak. Simon köszönte a lehetőséget, de nem óhajtott beszélni az újságírókkal a magánéletéről.

Simon Baker a Mentalista sztárja

Ezért tűnt el a képernyőről

Simon Baker már A mentalista előtt is keresett színész volt, a világra szóló hírnevet azonban ez a széria hozta meg számára. Amikor a sorozat forgatása véget ért, a színész visszaköltözött Ausztráliába. Ám a hét éven át tartó sorozattal valószínűleg tetemes fizetésre tett szert, csak az utolsó két évaddal 30 millió dollár körüli összeget keresett, így nem feltétlenül van szüksége arra, hogy minden kínálkozó munkát elvállaljon.

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?