Rihanna hatalmas gyémántgyűrűjét látva mindenki azt találgatja, eljegyezték-e

2022. március 24.
Az énekesnő a minap egy hatalmas gyémántgyűrűvel az ujján indult vásárolni.

Rihanna és pasija, ASAP Rocky 2020-ban kezdtek el hivatalosan járni, miután az énekesnő szakított korábbi barátjával, Hassan Jameellel. A páros két év együttlét után, idén februárban jelentette be, hogy az első gyereküket várják, és azóta a barbadosi énekesnő több alkalommal is megmutatta egyre gömbölyödő hasát.

rihanna-kismama-stilus

A legújabb Rihannáról készült fotók láttán pedig mindenki azt kezdte el találgatni, vajon megkérte-e a kezét ASAP Rocky. Az énekesnőt a minap babaruha-vásárlás közben kapták lencsevégre, és a róla készült fotókon nem lehetett nem észrevenni a gyűrűsujján ékeskedő hatalmas gyémántgyűrűt. (A fotókat itt tudod megnézni.)

Az ékszert látva az amerikai Marie Claire egy profi ékszerészt is megkérdezett, hogy a képek alapján mondjon néhány részletet a gyűrűről. Kyron Keogh, a ROX Diamonds & Thrills társalapítója szerint Rihanna ujját egy nagy méretű fehér kőből készült szoliter fazonú gyémántgyűrű díszíti, ami a szakértő szerint nagyjából 924 000 dollárt, tehát több mint 310 millió forintot érhet.

Fotó: Getty Images Forrás: marieclaire.com

Olvass tovább!