Vele randizgat az 50 éves Jennifer Garner

2022. április 17.
Hosszú ideig úgy tűnt, hogy Jennifer Garner megtalálta az igazit Ben Affleck személyében, az élet aztán másképp hozta. A színésznő nem sokkal múlt 40, amikor egyedül maradt 3 gyerekkel. Bár a válást békés úton intézték, a végeredmény valószínűleg nem sokkal volt fájdalommentesebb.

Békés válás ide vagy oda, Jennifer Garner egykori férje és nem mellesleg három gyermekének apja, Ben Affleck tavaly novemberben tett kijelentésén – miszerint a színésznő miatt kezdett el inni, és ha vele maradt volna, még ma is alkoholproblémákkal küzdene – a fél világ felszisszent. Azt is elárulta, hogy a kapcsolatuk már jóval a válás előtt zátonyra futott, de a gyerekek miatt megpróbáltak együtt maradni. Hogy Ben Affleck Jennifer Lopez mellett talált rá a földöntúli boldogságra, mindenki tudja, de vajon mi a helyzet a ma 50 éves Jennifer Garnerrel?

Jennifer Garner és Ben Affleck

Ami biztos, hogy a színésznő életében kiemelten fontos szerepet kapnak a gyerekei: a 17 éves Violet, a 13 éves Seraphina és a legkisebb, a 10 éves Samuel. Persze az apukájuk, Ben is igyekszik szoros kapcsolatot fenntartani velük, legfőbb motivációja is a gyerekeknek mutatott példa volt, amikor leszokott az italozásról. (Sőt, elmondása szerint a mai napig tart attól, hogy ez az alkoholgőzös időszak mély nyomot hagyott a gyerekeiben és visszafordíthatatlan károkat okozott a lelkükben.)

Amikor a gyerekek megszülettek, Jennifer hezitálás nélkül helyezte háttérbe a karrierjét, de nem mondott le teljesen a munkáról, mondhatjuk úgy is, hogy ráérzett, hogy találhat rá a sokak által hiába keresett egyensúlyra a család és a karrierépítés között. Arra is mindig gondosan ügyelt, hogy a gyerekeitől távol tartsa a kíváncsiskodó riportereket és lesifotósokat, és azután sem teregette ki a családi szennyest, hogy kiderült, a gyerekek apja félrelépett a család bébiszitterével. Ezek az érvek elegendőnek bizonyultak ahhoz, hogy a rajongók egy netes szavazáson Jennifert válasszák a legideálisabb sztáranyukának!

Jennifer Garner és gyerekei

Fotó: Getty Images

Nemcsak cuki, hanem szigorú is

Ami azt illeti, valóban nem lehet rossz Jennifer Garner gyerekének lenni: a híres anyuka szeret és tud is főzni, imád a kerti növényekkel bíbelődni és a családdal kirándulni. Anyukaként tartja magát néhány korábban lefektetett elvhez, Violetnek, aki kortársaihoz hasonlóan szeretne jelen lenni a közösségi médiában, nem engedte, hogy saját profilt hozzon létre. Ezt azzal magyarázta, hogy minél hosszabb ideig szeretné megóvni kamasz lányát a médiából áramló negatív üzenetektől, bár tisztában van azzal, hogy amikor Violet is beteszi a lábát a virtuális térbe, bőven ki fog jutni neki ebből.

„A lányom ízig-vérig kamasz, a barátnőivel egymást utánozzák, ezért ő is vágyik arra, hogy csatlakozhasson az Instagramhoz, ami sok fejfájást okoz nekem. Tudom, hogy milyen jó dolog posztolni, azt azonban semmiképpen sem szeretném, hogy már most találkozzon ennek a világnak az árnyoldalával. Szeretném elkerülni, hogy azt érezze, mindig minden a külsőségekről szól” – foglalta össze a színésznő az USA Todaynek.

Jennifer Garner gyerekkori képe

„Valaki, akit nagyon szeretek: a kis Jen” – írta frissen posztolt gyerekkori fotója mellé (Kép: Instagram, @jennifer.garner)

Kié a szíve?

Jennifer Garner nem sokkal azután, hogy Ben Affleckkel külön költöztek (válásuk után még 3 évig egy fedél alatt éltek, hogy a gyerekek a lehető legkevésbé sérüljenek a szülők hiányából adódóan), beleszeretett John Miller üzletemberbe, akivel az elmúlt 4 évben se veled, se nélküled kapcsolatban éltek.

A nála 5 évvel fiatalabb vállalkozóval 2018-ban kapták először lencsevégre, mindketten épp túl voltak a válásukon. Jennifer és John románca 2 éven át tartott, 2020 augusztusában szakítottak, de kevesebb mint 1 év múlva ismét egymásra találtak, és elmondásuk szerint a kapcsolatuk minden nappal egyre szorosabb. Bár John közel sem olyan híres, mint Jen volt férje, az üzleti életben ő is igazi szupersztárnak számít.

Jennifer Garner lila ruhában

Ezt láttad már?