Mégsem a méret a lényeg: ezeknél a pároknál a nő a magasabb!

2022. március 12.
Itt az ékes bizonyíték arra, hogy az igaz szerelem nem ismer határokat, még a magasságban sem!

Lehet, hogy egyesek szerint a fotókon nem mutatnak olyan jól egymás mellett, mert kettejük közül a nő a magasabb, őket azonban ez cseppet sem érdekli, hiszen csak az számít, hogy szeretik egymást. Ez pedig soha sem centik (és kilók) kérdése volt!

Zendaya magasabb mint Tom Holland

Nicole Kidman és Keith Urban

Kamaszlányként nagyon zavarta az ausztrál színésznőt, hogy meglehetősen magasra, egész pontosan 180 centisre nőtt. Ma már nincsenek gátlásai emiatt, sőt szívesen visel magas sarkú cipőket, amikben még nagyobbnak tűnik. Előző férje, Tom Cruise is alacsonyabb volt nála, ahogy Keith Urban is, akivel 2006-ban mondták ki a boldogító igent. Jelenlegi férje 177 cm magas, vagyis nem egetverő köztük a különbség, az intelligenciájáról is híres Nicole azonban sokszor ráerősít erre cipőválasztásával.

Nicole Kidman és férje Keith Urban

Zendaya és Tom Holland

A Pókember sztárjai 2021 nyarán vállalták fel a nyilvánosság előtt, hogy egy párt alkotnak, pedig többen azt javasolták nekik, hogy ne randizzanak a forgatások alatt. Egyetlen percig sem fájt a fejük amiatt, hogy Zendaya 177 cm magas, miközben Tom 171 cm, sőt olykor még viccelődnek is a köztük lévő különbség miatt. Mindketten egyetértenek abban, hogy ideje lenne végre szélnek ereszteni azt a sztereotípiát, hogy egy kapcsolatban a férfinak kell magasabbnak lennie. Többször volt példa arra, hogy fotózások előtt praktikákat mutattak nekik, hogyan kendőzzék el a különbséget, ők azonban nem akarnak mást mutatni a valóságnál, és csak nevetnek az ilyen trükkökön.

Zendaya és Tom Holland

Erin Darke és Daniel Radcliffe

Mikor ránézünk erre a sztárpárra, nem az jut először eszünkbe, hogy Erin mennyivel magasabb Danielnél, hanem az, hogy milyen harmónia sugárzik belőlük! Pedig a különbség szembetűnő, a színésznő ugyanis 170 cm magas, míg Daniel 5 cm-vel alacsonyabb. Egy 2013-as forgatáson habarodtak egymásba, először csak a szerepük kedvéért, aztán a valóságban is. Sosem zavarta őket a köztük lévő különbség, ahogy abban is biztosak, hogy egy színész tehetsége egyáltalán nem a magasságától függ.

Erin Darke és Daniel Radcliffe

Sophie Dahl és Jamie Cullum

Ők is tökéletesen példázzák, hogy a méret csak másodlagos: a csodaszép modell 183 cm magas, az énekes-dalszerző pedig csak 164 centire nőtt. Egy jótékonysági gálán találkoztak először, igaz, akkor Sophie szíve még foglalt volt, így nem bontakozott ki köztük a szerelem. Eltelt pár hónap, és Sophie-t immár szingliként újra összehozta a sors Jamievel. Innentől nem volt megállás, egymásba bolondultak, és 2010-ben össze is házasodtak. Két kislányuk született, akik a Margot és a Lyra nevet kapták. A zenészt annyira megihlette a köztük lévő testmagasság-különbség, hogy 2019-ben egy stúdióalbumot is kiadott Taller (azaz Magasabb) címmel!

Sophie Dahl és Jamie Cullum

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?