Harry herceg elmesélte, milyen volt egy év után találkozni a királynővel

2022. április 20.
Bár a bulvárlapok szeretnek feszültséget kelteni a királyi család tagjai között, Harry elmondása szerint továbbra is nagyon meghitt és közeli a kapcsolata a nagymamájával.

Igaz ugyan, hogy Harry herceg már nem él az Egyesült Királyságban, de még így is gondoskodni próbál a nagymamájáról, Erzsébet királynőről. „Próbálok gondoskodni róla, hogy védve legyen, és a megfelelő emberek vegyék körül” – mondta a herceg egy néhány napja adott interjúban. Harryvel és feleségével, Meghan Markle-lel a 2022-es Invictus Games nevű sportbajnokságon volt lehetősége beszélni az újságíróknak.

harry-herceg-meghan-markle

A Hágában megrendezett esemény előtt a pár hazalátogatott Nagy-Britanniába is, hogy találkozhassanak a királynővel és Károly herceggel. Ugyan Harry tavaly áprilisban, Fülöp herceg temetése miatt már volt Angliában, de két év után ez volt az első alkalom, hogy feleségével együtt tért vissza a palotába. „Nagyszerű volt vele lenni. Olyan jó volt látni” – nyilatkozta a nagymamájával való találkozásról a herceg.

Erzsébet királynőért – aki csütörtökön tölti be 96. életévét – az egész világ aggódni kezdett, miután februárban kiderült, hogy pozitív lett a koronavírus-tesztje. Azóta amennyire csak tudja, kerüli a nyilvános megjelenéseket, még a múlt hétvégi húsvéti ünnepséget is kihagyta.

Harry elmondása szerint azonban a királynő jelenleg nagyon is jól érzi magát, és remek hangulatban volt a beszélgetésük során. „Nagyon jó formában van, és még mindig remek humora van velem” – tette hozzá Harry mosolyogva.

Forrás: Page Six Fotó: Getty Images

Olvass tovább!