Ő lehet az Agymenők Pennyjének harmadik férje

2022. május 17.
Kaley Cuoco szeptemberi válása óta nem nagyon engedett betekintést a magánéletébe, most azonban megtört a csend és fény derült arra, melyik színésszel szerettek egymásba! Igazán jól állnak egymásnak!

Az Agymenők Pennyje már túl van két házasságon. Most úgy tűnik, hogy Kaley Cuoco újra szerelmes, boldogságát pedig igazán sokatmondó képekkel kürtölte világgá az Instagramon. Kíváncsi vagy, ki a szerencsés kiválasztott?

Kaley Cuoco és Ryan Sweeting

Kaley Cuoco és első férje, Ryan Sweeting

Először egy teniszezőnek mondott igent

A színésznő és első férje, Ryan Sweeting 2013. december 31-én esküvővel léptek át az új évbe, ezzel is nyomatékosítva, hogy komolyak a szándékaik: új fejezetet nyitottak együtt, amiről akkor még mindketten azt remélték, hogy hosszú ideig fog tartani. A színésznő és a nála 1 évvel fiatalabb teniszező férje feje felett már 2014 tavaszán gyülekeztek a viharfelhők, és egyre többen rebesgették, hogy kapcsolatuk zátonyra futott. Akkor még cáfolták a hírt, ám kicsivel később már közösen adtak ki egy szűkszavú nyilatkozatot, amiben bejelentették a válásukat, és arra kérték a sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket.

Második férje a szülinapján kérte meg a kezét

Az Agymenők Pennyje és Karl Cook egy lovas rendezvényen találkoztak nem sokkal azután, hogy Kaley búcsút intett első férjének. Gyorsan egymásba szerettek, kapcsolatukat pedig tovább mélyítette, hogy mindketten odáig vannak a lovakért. Két év együttjárás után, 2017. november 30-án, a lány 32. születésnapján tette fel a nagy kérdést Karl, amire Kaley örömkönnyek között mondott igent. Esküvőjükre, amin a színésznő igazán különleges ruhákat, köztük egy mélyen dekoltált, csipkés kezeslábast viselt, 2018. június 30-án kerítettek sort. Egy kis lovasfarmon, mondták ki az igent néhány közeli barátjuk és családtagjaik előtt. Bár úgy tűnt, hogy mindketten megtalálták, akit kerestek, tavaly szeptemberben bejelentették, hogy külön utakon folytatják.

Kaley Cuoco és Karl Cook

Kaley Cuoco és második férje, Karl Cook

Tom lehet az igazi?

A színésznő idén május elején örömmel osztotta meg az egész világgal, hogy ismét rátalált a szerelem! Az Ozark című Netflix-sorozat színésze, Tom Pelphrey teszi most boldoggá minden percét, és már az első közös kiruccanáson is túl vannak. Kaley sokat sejtetően annyit írt, hogy a szürke felhők végre továbbálltak, és az aranyló napsugarak egyre fényesebbé teszik az életét, miközben Tom kettejük fotóját is megmutatta az Instagramon, és arról elmélkedett, milyen leírhatatlanul nagy az összhang közöttük. Ami azt illeti, tényleg nagyszerűen állnak egymásnak, és mindketten ragyognak a boldogságtól!

Kaley Cuoco és Tom Pelphrey

Forrás: People, Fotó: Getty Images és Instagram – @tommypelphrey

Ezt láttad már?