Keressük a szavakat Helen Mirren XXL-es haja láttán

2022. június 02.
Helen Mirren frizuráját minden kétséget kizáróan Orlando Bloom Gyűrűk urában viselt hajzata ihlette. Ugyanakkor az is biztos, hogy nála jobban még senki sem viselte az extrahosszú loboncot.

Hiába próbálkoznak a fiatalok, Helen Mirren mindig tud olyat mutatni, amivel ellopja a rivaldafényt mindenki elől, a nézőknek pedig eláll a lélegzetük és keresik a szavakat. Most például olyan tejfehér, extrahosszú sörényt varázsolt a színésznő fejére a L’Oreal Paris hajszobrásza, Stephane Lancien, amit élvezettel lobogtatott a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegén Helen Mirren. 

helen-mirren-cannes-hosszu-haj

„Ez a legmenőbb haj, amit valaha láttam” – lelkendezett Tom Smith sztárfodrász is közösségi oldalán a 76 éves Helen Mirren egyszerű, mégis lenyűgöző frizurája láttán. „Imádom, ahogy szembeszáll az öregedéssel kapcsolatos sztereotípiákkal, és Helen Mirren nagyon okosan csinálja, a lehető legegyszerűbben, mégis legváratlanabb módon üzen.”

helen-mirren-cannes-hosszu-haj

Az extrém hosszú haj lesz egyébként az idei nyár trendje, Lizzo, Kim Kardashian, Zendaya és Dua Lipa is villantott már hasonló hajat, ám egyikük sem volt olyan extravagáns, mint Helen Mirren. „Azért is olyan látványos és lélegzetelállító, mert semmi extrém nincs benne a hosszán kívül, hiszen a hajszín Helen Mirren természetes hajárnyalatával közel azonos” – tette még hozzá a sztárfodrász.

helen-mirren-cannes-hosszu-haj

A színésznő sminkje mellett sem lehet szó nélkül elmenni, ahogy azt már megszokhattuk. A szemét emelte ki ismét Helen Mirren, egészséges, üde bőrrel és natúr ajkakkal mutatta meg, milyen egy valódi vörös szőnyeges belépő. Mindenki más gyakorolhat még a következő cannes-i filmfesztiválig.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvass tovább!