Helen Mirren elárulta 6 dolláros szépségtitkát

2022. május 03.
A 76 éves színésznő elárulta kortalan ragyogásának néhány titkát.

„Imádom a ricinusolajat. Egy keveset teszek belőle a hajamra – nagyon-nagyon keveset, de ezzel ápolom a körmömet és a bőrömet is” – árulta el a People magazinnak a színésznő, akinek kedvenc kozmetikuma mindössze 5,99 dollárba kerül. A főgonoszt alakító Helen Mirren azt is megosztotta az olvasókkal, hogy nemcsak a haja lesz tőle fényesebb, de a szemöldökére és a szempillájára is ezt hordja fel. A színésznő, bár nagyra értékeli a gyönyörű szempillaspirált vagy a rúzst, de ami szerinte igazán fontos, az a jó bőr, a fittség és a helyes táplálkozás.

Helen Mirren

„Ha van egy jótanács, amit átadnék a fiatalabb generációnak, az az lenne, hogy jobban törődjenek azzal, ami a testünkbe kerül. Kérlek szépen, ne dohányozzatok!” – tette hozzá a tetoválásokra rákapó színésznő, aki elárulta, hogy fiatalon simán lefeküdt sminkben aludni, de ahogy elkezdett öregedni, egyre jobban odafigyelt arra, hogy mit tesz a testével kívül és belül.

Helen Mirren minden nap megpróbál edzeni valamit, de mivel fegyelem terén reménytelen eset, ráadásul a monotóniát sem tolerálja, ez nem mindig jön össze – nem beszélve arról, hogy az italt sem veti meg, és olykor egy finom fánknak sem tud/akar ellenállni. „Mindig arra gondolok: tegyél meg mindent, de ne csinálj túl sokat semmiből. Ez az én filozófiám – vallotta be a színésznő, és a beszélgetés során azt is elárulta, hogy soha nem tartotta magát szépnek, de a szépség, mint olyan, számára nem is fontos. – A legtöbbünk nem szép, de vannak más tulajdonságaink, amelyek ugyanolyan erősek, mint a szépség. Én azt szeretném, ha ezeket is ugyanúgy ünnepelnénk!”

Forrás: Pagesix Fotók: Getty Images

Olvasd el ezt is!