Megmutatta új barátnőjét II. Erzsébet legidősebb unokája, Peter Phillips

2022. június 20.
A királynő legidősebb unokája újra szerelmes, így nem is volt kérdés számára, hogy megmutassa ország-világnak, ki az, aki akár még az angol királyi család új tagja is lehet hamarosan!

Peter Phillips az angol királynő legidősebb unokája, Anna hercegnő fia. Születésekor sem ő, sem lánytestvére, Zara Tindall nem kapott rangot, civil munkát vállalva azonban több területen és több cégnél is kipróbálta magát. Több autós cégnél is dolgozott account menedzserként, majd 7 éven át a skót Royal Banknál vállalt munkát. 2012-ben aztán saját sportmenedzsment céget alapított.

Peter Phillips, II. Erzsébet királynő legidősebb unokája

Volt már házas, és kétszeres apuka

Peter és barátnője, Lindsay Wallace lassan egy éve szeretik egymást, ezért cseppet sem meglepő, hogy együtt jelentek meg II. Erzsébet platinajubileumán, ez volt azonban az első alkalom, hogy hivatalos rendezvényen mutatkoztak együtt. 

A 44 éves férfi tavaly vált el feleségétől, 13 év házasság után. Míg együtt voltak, Autumn és Peter két gyerekkel bővítette a családot, Savannah 11 éves, Isla pedig 10. Úgy tudni, a jó kapcsolat a válás után is megmaradt közöttük, a királynő ünnepségsorozatára ők is meghívást kaptak, a lányokat többen is látták, ahogy unokatestvéreikkel, Mia és Lena Tindallal beszélgettek, de Sarolta hercegnővel is együtt töltöttek némi időt.

Az új barátnő

Peter az új barátnőjét, a 40 éves Lindsay-t, aki egy olajmágnás lánya, már korábban bemutatta a királynőnek. A család többi tagja számára sem ismeretlen Peter szerelme, tavaly novemberben ugyanis őt is meghívták Lucas Tindall (Zara legkisebb fia) és August Brooksbank (Eugénia hercegnő kisfia) keresztelőjére.

A pár Peter lánytestvérének, a 41 éves Zarának köszönheti az ismeretséget, a két hölgy ugyanis együtt járt iskolába. Peterhez hasonlóan korábban már Lindsay is volt házas, neki is két gyermeke van, és a válása után évekkel jött össze a királynő unokájával. Reméljük, egymás mellett megtalálják a boldogságot!

Peter Phillips és Lindsay Wallace

Peter Phillips és Lindsay Wallace

Forrás: Via, Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?