Te is lehetsz hercegné! Ezeknek a királyi sarjaknak még szabad a szíve!

2022. augusztus 05.
Igazán mesébe illő, pedig nagyon is valóságos: ezek a hercegek még nem találták meg a párjukat, így a szívük bárki előtt nyitva áll!

Bár az angol királyi családban mindkét herceg elkelt, és ma már boldog családapa, rajtuk kívül is élnek a világban olyan jóképű hercegek, akik még keresik a boldogságot. Ha mindig is úgy érezted, hogy jól éreznéd magad a hercegné szerepében, első lépésként fel kell térképezned, kinek szabad a szíve. Kiindulásképp itt van ez a lista!

Szingli hercegek

Constantine Alexios görög–dán herceg

A 23 éves herceg, akit csak Tinónak becéznek, New Yorkban született, de Angliában nevelkedett. A keresztapja nem más, mint Vilmos herceg. Most szerzett diplomát a Georgetown Egyetemen, hobbija pedig a fotózás. Igazán művészi képeket készít, amiket közkinccsé is tesz az Instagram-oldalán.

 

Visualizza questo post su Instagram

 

Un post condiviso da Constantine Alexios (@alexiosgreece)

Sébastien luxemburgi herceg

A 30 éves herceg a hatodik a luxemburgi királyi család öröklési rendjében. Akárcsak édesapja és idősebb fiútestvére, ő is részesült katonai kiképzésben, emellett azonban a Franciscan Egyetemen marketinget és nemzetközi kommunikációt tanult. Lelkes és tehetséges rögbijátékos, iskolás évei alatt sportszerűségéért is kitüntették.

Sebastien luxemburgi herceg

Joachim belga herceg

A 30 éves szőke herceg idén szerzett mesterdiplomát a Harvard Business School hallgatójaként, korábban Milánóban tanult, közgazdaságtanból és nemzetközi menedzsmentből diplomázott. Mindezek mellett komoly katonai kiképzést is kapott. Kissé félénk és visszahúzódó herceg hírében áll, aki nem szereti a nyilvánosságot, inkább a családja közelségét választja a kíváncsiskodók tekintete helyett.

Joachim belga herceg

Joachim belga herceg (jobb oldalon)

Hussein bin Abdullah jordán trónörökös

A 27 éves herceg, aki szakácsnak és sziklamászónak is szuper, jó barátságot ápol Vilmos herceggel. A nagy focirajongó hírében álló herceg jelen van a közösségi oldalakon és viszonylag aktívan ad hírt magáról. Jordánia trónörököse, Hussein történelemből szerzett diplomát, majd elvégezte a brit Sandhurst Katonai Akadémiát is. Nagyon sokat jótékonykodik, emiatt és kedvtelésből is sokat utazgat. Adrenalinfüggőnek tartja magát, imád motorozni és ejtőernyőzni.

A jordán trónörökös Vilmos herceggel

Fotó: Getty Images

Ezt láttad már?