Egy válóperes ügyvéd szerint jobb, ha ezt az 5 szakmájú pasit elkerülik a nők

2022. május 31.
Érdekes elgondolás, hogy egy férfi szakmájából lehetne következtetni a párkapcsolatbeli viselkedésére.

Egy válóperes ügyvéd egy évtizedes szakmai tapasztalat után megosztotta a TikTokon, hogy szerinte melyik az az öt legfontosabb szakma, amit jobb, ha egy nő elkerül a párválasztásnál. „Pályafutásom során végignéztem a legnehezebb ügyeimet, és megdöbbentő módon sok közülük az ebben az öt szakmában érintett férfi” – mondja az ügyvéd.

Szerinte tehát az öt legrosszabb szakma, amelynek művelőjével összeházasodhatunk:

  • tűzoltó
  • rendőr
  • katona
  • sebész
  • pilóta

Az ügyvédnő hangsúlyozza, hogy természetesen ez nem mindenkire igaz, sok a kivétel, de szerinte kirajzolódik egy trend e téren. Úgy véli, az ezekben a foglalkozásokban dolgozó férfiak általában „narcisztikusabbak” és „kontrollálóbb személyiségűek” az átlagnál.

„Ők általában sokkal nehezebben kezelik a válást. A peres eljárásokban legszívesebben a földet is felperzselnék, és nem igazán tudnak megbocsátani – folytatta. – Ha megnézzük ezeket a szakmákat, mi a közös bennük? A szakmájukban istenek, igaz? Ha rendőr vagy, fegyverrel jársz, felhatalmazva érzed magad. Ha sebész vagy, akkor a kórházban mindenki felnéz rád. Aztán hazajössz, és egyszer csak valaki megkér, hogy vidd ki a szemetet… Azt hiszem, nehéz lehet átállni – mondja. – Eközben a pilótákra, hadseregben dolgozókra nagy felelősség nehezedik, hiszen egyszerre százötven-kétszáz ember életét irányítják” – teszi hozzá.

@jettiegirl28

local divorce attorney PSA #divorce #narcissist #EasyWithAdobeExpress #fypage

♬ original sound – KK

A videó millió feletti megtekintést és több ezer hozzászólást generált, sokan egyetértettek az értékeléssel. „Elváltam egy sebésztől, és megerősíthetem, hogy ez igaz” – írja egyikük sok lájkkal jutalmazva. Más felhasználók pedig további szakmákat javasoltak, amelyeket felvennének a listára, beleértve a lelkészeket, a sportolókat és a befektetési bankárokat.

Forrás: Insider, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!