Óriásit fogyott szakítása után Janza Kata – elképesztő formában van a színésznő

2022. október 10.
Idén áprilisban szakított 22 évvel fiatalabb partnerével Janza Kata, de úgy tűnik, most minden szempontból új életet kezdett.

Janza Kata és volt partnere, Pesák Ádám még idén áprilisban jelentették be, hogy véget ért öt éve tartó kapcsolatuk – a szakításról azóta sem derültek ki részletek. Most azonban figyelemfelkeltő képeket posztolt Janza Kata: a színésznő elképesztő átalakulással 15 kilótól szabadult meg, nem túlzás azt állítani, hogy bomba formában van nagy fogyása után!

Janza Kata a régi Hollywood báját megidézve, dögös fekete ruhában és egy pazar nyakékben pózol az új képen, amivel egyébként a Bond-filmek világára emlékeztető a The Best of Bond Symphonic koncertshow-t promózza. Pletykák szerint a színésznőre már az új szerelem is rátalálhatott, de erről egyelőre még nem lehet biztosat tudni – ahhoz viszont kétség sem fér, hogy Janza Kata kifejezetten ragyog, és láthatóan nagyon jól érzi magát a bőrében fogyását követően. Nem csoda, hogy a rajongók is nagyon lelkes üzenetekkel bombázták a kommentszekcióban!

Fotó: YouTube

Olvass tovább!