Károly király a saját unokáját is megsértette a legújabb húzásával

2022. október 13.
Károly király 2023. május 6-ra, azaz pontosan Archie születésnapjára időzítette a koronázását. A meglepő dátumválasztás nem nyűgözte le a rajongókat.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, III. Károly király koronázási ceremóniáját 2023. május 6-án fogják tartani – pont azon a napon, amikor Károly unokája, Harry és Meghan kisfia a negyedik születésnapját fogja ünnepelni.

karoly-kiraly-kezek-ujjak-odema-egeszseg

Persze lehet, hogy az egyezés csak egy véletlen egybeesés, de nehéz elhinni, hogy a királyi család egyetlen tagjának vagy a szervezésben részt vevő egyetlen munkatársnak sem jutott eszébe leellenőrizni a kiválasztott dátumot.

A bizarr dátummal kapcsolatban a netezők sem tartották magukban a véleményüket.

„Szóval Károly tényleg képes volt Archie születésnapjára időzítette a koronázást?” – tette fel a kérdést egy Twitter-felhasználó.

„Egyébként Harry mikor is adja ki azt az emlékiratot?” – írta valaki más, utalva arra, hogy Harry herceg és Meghan Markle valószínűleg nem lesznek elragadtatva ettől az új fejleménytől.

„Vajon Károly király miért pont Archie születésnapján tartja a koronázást? Talán azért, hogy az unokája osztozhasson a különleges napon, vagy azért, hogy ellopja az unokája dicsőségét? Kizárt, hogy ne lett volna tisztában május 6. jelentőségével” – elmélkedett Lorraine King újságíró.

Bármi is álljon a dátum kiválasztása mögött, a királyi szakértők véleménye szerint Sussex hercege és hercegnéje valószínűleg sértve érzi magát a dolog miatt.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!