Három év után válik Demcsák Zsuzsa

2022. október 28.
Demcsák Zsuzsa maga számolt be róla, hogy véget ért házassága Krishan Dangwallal.

Peller Mariann után újabb műsorvezető jelentette be nyilvánosan a válását: 3 év után Demcsák Zsuzsa is különválik férjétől, Krishan Dangwaltól.

„A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk –  írta Facebook-oldalán Demcsák Zsuzsa egy fekete-fehér fotó társaságában, melyen (hamarosan már csak volt) férjével látható. – Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak mint legjobb barátok.”

Demcsák 2019-ben ismerkedett meg az indiai származású Krishan Dangwallal az Ázsia Expressz forgatásán, és még abban az évben össze is házasodtak Indiában. Idén már lehetett aggasztó jeleket látni a házasság körül: Dangwal családi ügyei és egyéb elintéznivalói miatt visszatért Indiába, míg Demcsák Zsuzsa őszi műsorai miatt itthon maradt. Akkoriban Demcsák még azt mondta, bár nem tudják, mikor látják egymást legközelebb, a házasságuk rendben van, és nincs ok aggodalomra.

A műsorvezető posztját az alábbi sorokkal zárta: „Semmilyen kérdésre nem kívánunk válaszolni a sajtó tisztelt munkatársainak. Köszönjük az együttérzést!”

Fotó: Demcsák Zsuzsa (Facebook)

Olvass tovább!