Kate Winslet még mindig Magyarországon: a Pilisben forgat

2022. november 10.
Legutóbb egy budapesti helyszínen, most pedig a Pilisben kapták lencsevégre a nálunk forgató Kate Winsletet.

Október közepén mi is megírtuk, hogy Kate Winslet Budapesten van: a színésznő éppen Lee című filmét forgatja nálunk. A Twitterre posztolt felvételen kivehető, ahogyan a színésznő a setben várakozik, majd egy munkatárs meggyújtja cigarettáját, amit elegánsan szívni kezd. Bár a helyszínt nehéz kivenni, az biztos, hogy a háttérből magyar szavak is hallatszanak.

Most újra kiszúrták a sztárt a szemfüles rajongók, és ezúttal az is egyértelmű, hogy merre jár: Kate Winsletet a piliscsévi pincefalunál vették észre. A beszámolók szerint nagy stáb érkezett Piliscsévre, több jármű is állomásozott a falu központjában. A forgatáshoz füstgépeket és amerikai dzsipeket is használtak. A Kemma cikkére kattintva megnézhetjük a forgatásról készült helyszíni fotókat is.

Kate Winslet idén nyáron is ezen a filmen dolgozott, amikor baleset érte Horvátországban. Winslet állítólag elbotlott és elesett munka közben, de nem szenvedett súlyosabb sérülést – a kórházi megfigyelésre inkább óvatosságból volt szükség. A Lee Miller fotográfusról szóló filmben Kate Winslet alakítja a főszerepet, de feltűnik majd mellette Marion Cotillard,  Jude Law, Andrea Riseborough és Josh O’Connor is.

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!