Dodi Al-Fayed vele csalta Dianát

2022. december 13.
Diana Károllyal való szétválása után több férfival is randizott, legutolsó párja az egyiptomi üzletember, Dodi Al-Fayed volt. Diana és ő 1997 nyarától randiztak (habár már 8 évvel azelőtt is összefutottak egy pólóversenyen), ugyanazon év nyár végén mindketten végzetes autóbaleset áldozatai lettek. Al-Fayed kettejük kapcsolatának időszakában Diana mellett párhuzamosan csapta a szelet Annie Cardone modellnek is.

A The Sun szerint Dodi akkoriban egy Annie Cardone nevű modellel is randizott Dianával párhuzamosan. A The Sunnak Cardone azt mondta, elutasította Dodit egy szórakozóhelyen, de aztán annyira szomorú arcot vágott, hogy mégis „beadta a derekát”. Később aztán jobban összemelegedett Dodi és Cardone, azt viszont sokáig nem tudta, hogy párhuzamosan Dianával is viszonyt folytatott az üzletember.

Csendesebb lett, visszahúzódóbb, tudtam, hogy valaki közénk állt, de mindaddig, amíg, nyilvánosságra nem került a kapcsolatuk, sejtelmem sem volt, hogy Diana az. Csak amikor 1997 nyarán nyilvánosságra kerültek a francia Riviérán készült közös fotók, akkor döbbentem rá: Dodi egyszerre járt mindkettőnkkel. Ráadásul biztosan állíthatom, hogy a viszony akkor már hónapok óta tartott” – mondta a brit lapnak.

Cardone, amikor megtudta, hogy Dodi mással is együtt van, véget vetett kettejük románcának. Akkori döntését ma már bánja. Dodi állítólag többször vissza akarta könyörögni magát, és Cardone azóta többször eljátszott a gondolattal, hogy a dúsgazdag üzletember talán még ma is élhetne, ha akkor ad még egy esélyt kettejüknek.

Diana és Dodi gyászképei a tragédia után.

Diana és Dodi gyászképei a tragédia után.

Fotó: Getty Images

Ezt már olvastad?