Kíváncsi vagy, hogyan szilveszterezik a királyi család? Sokkal átlagosabban, mint gondolnád

2022. december 30.
Minden családtag máshogy szeret ünnepelni.

Míg a királyi családnak sok karácsonyi hagyománya van, a szilvesztert viszont már egy kicsit lazábban veszik: sokunkhoz hasonlóan ők is a barátaikkal és a családtagjaikkal szeretik köszönteni az új esztendőt. Bár a királyi család hivatalos honlapja szerint a monarchia tagjai hagyományosan Sandringhamben gyűlnek össze, hogy együtt tölthessék a szeretet ünnepét, szilveszterkor már mindenki a saját kénye-kedve szerint szokott bulizni.

szilveszter-kiralyi-csalad-atlagos

Szilveszterkor mindenki a saját kénye-kedve szerint szokott bulizni.

Vilmos és Katalin

A hírek szerint Katalin hercegné és Vilmos herceg,  jobban szereti a laza szilveszteri ünneplést, amit általában Kate szüleivel töltenek a család házában vagy egy bérelt nyaralóban.

Károly király és Kamilla királyné

Az uralkodó és a királyné nagyon szeretik Skóciát, így nem meglepő, hogy általában itt ünneplik a szilvesztert is. Miután befejezték a hagyományos karácsonyi ünneplést Sandringhamben, Károly király és Kamilla királyné elindulnak skót otthonukba, Birkhallba, amely Erzsébet királynő egykori kedvenc birtokán, a balmorali kastély közelében található.

Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank

Eugénia hercegnő és férje, Jack Brooksbank szeretnek elutazni szilveszterkor. Mint kiderült, ők is egy újévi utazás során találkoztak először 2010-ben a svájci Verbier-ben, ahol állítólag Harry herceg is velük volt.

Beatrix hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi

Húgához hasonlóan Beatrix hercegnő is szívesen utazik el az újévre. A hercegnő a világ legkülönbözőbb pontjain szokott ilyenkor megfordulni, akár téli csodaországokról, akár meleg vízpartról van szó, és korábban sokszor testvérével, Eugéniával közösen fedezték fel a világot.

Forrás: The List, CheatSheet, Bustle, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!