Katalin hercegné elárulta, hogyan őrzi meg csodás alakját

2023. január 20.
Annak ellenére, hogy Katalin hercegné három gyereknek is életet adott, az alakja ma is pont olyan, mint huszonéves korában volt.

Katalin hercegné csütörtökön fogadást adott az angol kerekesszékes rögbi ligaválogatottnak, hogy megünnepeljék a 2022 novemberében megrendezett világbajnoki döntőn elért sikerüket. A 41 éves Katalin a Hampton Court Palace-ban fogadta a csapat tagjait és edzőit, ahol gratulált nekik a győzelemhez, és elbeszélgetett velük a jövőbeli céljaikról. Az esemény során a hercegné is elárult néhány érdekes információt: kiderült például, hogy mikor és hogyan tud időt szakítani a sportolásra. 

Mikor az  egyik sportoló megkérdezte a walesi hercegnét, hogy jár-e edzőterembe, Katalin így válaszolt: „A gyerekek után rohangálok – de amikor csak tudok, időt szánok a testmozgásra, ha kell, a gyerekeimmel ugrálok a trambulinon iskola előtt.”

Katalin és férje, Vilmos herceg – akik a 9 éves György herceg, a 7 éves Sarolta hercegnő és a 4 éves Lajos herceg szülei – mindketten lelkes sportolóként nőttek fel, és úgy tűnik, a gyerekeik is örökölték ezt a szenvedélyüket. „Mindannyiunkban dúl a versenyszellem. Mindannyian imádják a sportot, Lajos pedig megőrül a rögbiért – mondta. – Abban a korban vannak, amikor egyszerűen imádnak rohangálni.”

Forrás: People Fotó: Getty Images