Fény derült II. Erzsébet és Tom Cruise közös titkára

2022. november 07.
A volt uralkodó bebizonyította, hogy sosem késő új barátokat szerezni.

Tom Cruise éppen az Egyesült Királyságban tartózkodott II. Erzsébet platinajubileumának ünnepsége alatt, de a királynő folyamatos egészségügyi problémái miatt az uralkodó és a színész nem tudtak találkozni.

erzsebet-tom-cruise-kozos-titka

„A királynő tudatta, hogy nagyon csalódott volt, amiért nem találkozott Tommal a parádén, ezért meghívták egy különleges túrára a windsori kastélyba, ahol mindent megadtak neki. Utána kettesben teáztak” – árulta el egy névtelenséget kérő forrás. A nyár folyamán a Mission Impossible és a Top Gun sztárja akkora sikert aratott, hogy még arra is lehetőséget kapott, hogy elsüthessen egy ünnepségeken használatos fegyvert.

A színész olyan jól megtalálta a közös hangot II. Erzsébettel, hogy a királynő visszahívta őt ebédelni, ráadásul Cruise helikopterrel repülhetett oda. Már meg is tervezték a következő közös ebédet, de a királynő szeptember 8-án elhunyt balmorali birtokán, mielőtt ismét találkozhattak volna.

A sztár mindig is rajongott Erzsébet királynőért, az év elején még egy televíziós interjúban is beszélt arról, hogy mennyire felnéz az egykori angol uralkodóra: „Ő egy nő, akit nagyon csodálok. Szerintem olyan valaki, akinek óriási a méltósága, és csodálom az odaadását. Amit elért, az történelmi volt.”

Forrás: Marie Claire US, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!