Shakira nem áll le: durva becenevet adott Piqué új barátnőjének

2023. február 13.
Kezdetben még kedvelte is a fiatal lányt, mert nem gondolta, hogy veszélyt jelenthet a kapcsolatukra. Mióta azonban fény derült a focista hűtlenségére, többször megalázta őt.
Shakira nem áll le: durva becenevet adott Piqué új barátnőjének

Clara Chia Marti neve tavaly vált ismertté, amikor kiderült, hogy Gerard Piqué vele csalta meg Shakirát. Az énekesnő kezdetben kimondottan kedvelte a fiatal lányt, aki Piqué cége, a  Kosmos gyakornokaként dolgozott. Shakira valójában soha nem gondolta, hogy a spanyol lány veszélyt jelenthet a kapcsolatukra, mivel Clara Chiát egy kifejezetten kedves embernek ismerte meg – de ez sem állította meg abban, hogy egy meglehetősen furcsa becenevet adjon neki.

“Shakira soha nem látott benne veszélyt, mert nem egy lenyűgöző nő, hanem egy meglehetősen normális lány. Ezért bántotta annyira, mert már ismerte” – árulta el Clarához közel álló forrás. Miután viszont az énekesnő megtudta, hogy Piqué vele csalta meg, „mosquíta muerta” névvel illete őt. Szó szerinti fordításban a szóösszetétel döglött szúnyogot jelentene, de a spanyol nyelvben ezt a kifejezést olyan személyekre használják, akik ártatlannak tűnnek, de az első adandó alkalommal hátbatámadják az embert. Shakira egyébként Clarét a legújabb dalában is megalázta.

Forrás: Marca, Fotó: Getty Images