Ezzel a diétával tartja magát formában Mila Kunis

2022. október 14.
A színésznő elárulta, hogy mit eszik egy nap.

Mila Kunis a Harper’s Bazaar-nak mesélt diétájáról és arról, hogy milyen ételeket készít férjének, Ashton Kutchernek, valamint gyermekeiknek. A színésznő elárulta, hogy kedvencei közé tartozik édesanyjának ukrán ecetes heringje, illetve cékla- és csirkelevese, de imádja apósa, Larry Alaszkából frissen fogott lazacát és tőkehalát is.

dieta-mila-kunis

A napot kávéval indítja, amit vaníliás zabtejjel dob fel, majd két órával később, miután a gyerekek iskolába mentek, megeszi a reggelijük maradékát. „Én az ételpazarlás ellen vagyok. Szóval megeszem a maradékot, ami nem túl laktató” – mondta a színésznő, aki ezután teljes kiőrlésű avokádós pirítóst készít magának tojással vagy mártogatóssal, például hummusszal vagy tzatzikivel.

A csoda szép színésznő tízóraira maximum csak egy kis gyümölcsöt vagy egy szelet sajtot fogyaszt el, sok munkája miatt pedig gyakran lemarad az ebédről. „A férjemmel mindketten otthon dolgozunk, amikor egyikünknek nincs munkája, készítünk ennivalót a másiknak, összeturmixolunk néhány ételt a hűtőből, vagy megiszunk egy fehérjeturmixot. Fagyasztott turmixokat szoktam rendelni, fehérjeport teszek bele, a férjem nekem nem tesz bele tejet” – mondta Mila.

A színésznő elmondta, hogy egyik kedvenc étele egy saláta- vagy quinoaalapú tál, amit mindenki apróra vágott, főtt zöldségekkel dob fel a saját ízlése szerint. A Barátság extrákkal és a Fekete hattyú sztárja elárulta, hogy lánya, Wyatt peszketáriánus, akárcsak Ashton Kutcher, ezért ő is főként halakat fogyaszt, hogy ne kelljen kétszer főznie.

Mila azt is bevallotta, hogy néha szoktak rendelni is. Különösen az elviteles sushit, a thai és az indiai ételeket szereti, de gyakran használják a család új pizzakemencéjét is. A házaspár minden este eszik pár falat fagyit, a csokidarabos a kedvencük. „Körbejárunk és kipróbáljuk Los Angeles összes fagyizóját” – mondta a színésznő.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images

Olvass tovább!