Meglepő dolgokra költötték a sztárok az első fizetésüket

2023. május 21.
Óriási luxusvillákban laknak, milliós tervezői ruhákat hordanak és az égvilágon semmire nincs gondjuk. Ma már bármit megvehetnek maguknak – de nem volt ez mindig így. Mutatjuk, milyen meglepő dolgokra költötték Hollywood legnagyobb sztárjai az első fizetésüket.
Meglepő dolgokra költötték a sztárok az első fizetésüket

Lil Nas X

Lil Nas X

Az Old Town Road című slágerével Lil Nas X konkrétan berobbant a zeneiparba. 2019-ben még a csapból is az ő dala folyt, amivel nemcsak egy Grammyt tudott bezsebelni, hanem egy rakás pénzt is. És hogy mire költötte a hirtelen jött vagyonát? Elvitte a családját bowlingozni… „A családommal bowlingoztam egyet. De tényleg sokan voltunk, nem csak a legközelebbi rokonaim” – nyilatkozta az énekes.

Johnny Depp

Johnny Depp

Johnny Depp

A színésznek nem volt éppen zökkenőmentes a gyerekkora. Rengeteget kellett költözniük, miközben az édesanyjának egyszerre több munkát is el kellett vállalnia, hogy el tudja tartani a családot. Éppen ezért, mikor Johnny Depp betört Hollywoodba, az első fizetését nem magára, hanem az anyukájára költötte. Egy házat vett neki Kentuckyban.

Nicole Kidman

anyasag-40-felett-cameron-diaz-meryl-streep-nicole-kidman

Nicole Kidman

Nicole Kidman sem magára verte el az első fizetését. „Vettem anyukámnak és apukának egy mosógépet. Később, amikor megint egy kicsit több pénzem lett, vettem magamnak néhány csizmát. Olyan menő csizmákat, amilyeneket korábban még csak nem is láttam” – nyilatkozta néhány éve a színésznő.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nem 3:2

Jennifer Lopez

J.Lo nem aprózta el a dolgot, bár abban az időszakban nem volt még igazán befutott színésznő és énekesnő, de az első nagyobb fizetéséből tudott magának venni egy vadiúj Mercedest. „Ez egy nagy dolog volt a számomra. Azon a héten szakítottam egyébként a pasimmal, amikor megvettem az autót. Ott voltam a kereskedésben és csak sírtam” – mesélte korábban az énekesnő.

Brad Pitt

Brad Pitt

Brad Pitt

„Amikor megkaptam az első fizetésemet, vettem belőle egy szépen megmunkált széket és egy lámpát. A második fizetésemet pedig egy hifitoronyra költöttem” – igen, jól olvasod. Brad Pitt bútorokra költötte az első önálló fizetését.

Cindy Crawford

Meglepő dolgokra költötték a sztárok az első fizetésüket

Cindy Crawford

Cindy Crawford is Brad nyomdokaiba lépett, ő is a saját lakása szépítgetésére verte el a fizetését. A szupermodell egészen pontosan kitapétáztatta belőle a falakat.

Rami Malek

Meglepő dolgokra költötték a sztárok az első fizetésüket

Rami Malek

Rami korábban már mesélt róla, hogy egy kis kávéfüggőségtől szenved, ezért az első fizetését sem költhette természetesen másra, mint egy saját menő kávéfőzőre. Mint mondta, régóta vágyott már rá, de korábban nem engedhette meg magának.  

Kelly Rowland

Kelly Rowland

Kelly Rowland

Amikor Kelly Rowland a ’90-es években berobbant a Destiny’s Child tagjaként, sokan azt tanácsolták neki, hogy az első fizetését ne verje el, inkább tegye el és kezdjen gyűjtögetni. Ő azonban másképp gondolkozott: az első dolga az volt, hogy elment egy szupermarketbe és vásárolt egy csomó élelmiszert. Azt tudni kell, hogy Kelly nagyon szegény körülmények között nőtt fel, gyerekként szinte ételre is alig volt pénzük. Érthető hát, hogy mikor végre megengedhette magának, kipróbált minden olyasmit, amire addig nem volt lehetősége.

Fotó: Getty Images