Sarolta hercegnő megsérült nagyapja ünnepségén, de senki sem vette észre

2023. június 23.
Reméljük nem fájt neki túlságosan!
Sarolta hercegnő megsérült nagyapja ünnepségén, de senki sem vette észre

Sarolta mindig kifejezetten jókedvű a hivatalos királyi eseményeken, ám szombaton, a Károly király születésnapját ünnepelő Trooping the Colour rendezvényen a 8 éves királyi hercegnőnek több kellemetlen pillanatban is része volt.  Az egyik ilyen esetet a Hello! magazin véletlenül videón is rögzítette: történt, hogy a szeleburdi Lajos herceg a Buckingham-palota erkélyén állva hirtelen hátrafordult, hogy a szüleihez szóljon, és nem vette észre, hogy nővére, Sarolta pont ekkor közelebb hajolt hozzá. Sarolta feje egy jókorát koccant, ám a balesetet sem a kis Lajos, sem György herceg, sem szüleik, Vilmos herceg vagy Katalin nem vették észre. Pár másodperccel később a felvételen az is látható, ahogy Sarolta a fejét fogja, ezzel is bizonyítva, hogy valóban fájt neki egy kicsit a bátyjával való koccanás. 

A második kevésbé szórakoztató pillanat Sarolta számára akkor következett be, amikor úgy tűnt, egészen elunta magát a rendezvényen. Ekkor a lovasparádét nézték öccsével, Lajossal és nagynénjükkel, Zsófia edinburgh-i hercegnével.

Sarolta hercegnő megsérült nagyapja ünnepségén, de senki sem vette észre

Sarolta feje egy jókorát koccant, ám a balesetet sem a kis Lajos, sem György herceg, sem szüleik, Vilmos herceg vagy Katalin nem vették észre.

Jeremy Freeman szájról szerint egy idő után Sarolta megkérdezte a nagynénjét: „Zsófia, meddig tart még?” – erre Zsófia kedvesen közölte a kislánnyal: „Azt hiszem, most lesz vége.”

Általában Sarolta az, aki a két testvérét kordában tartja a nyilvános szereplések során, ám a Trooping the Colour alatt a kislány is csatlakozott Lajoshoz a csínytevésben – sőt még a tipikusan visszafogott György is be akart szállni a mókába. Ez akkor történt, amikor a három walesi gyerek az anyukájukkal együtt utazott a hintóban, és nagyon izgatottan, boldogan integetve fogadták a rájuk várakozó tömeget.

Jeremy Freeman szerint Katalin azzal próbálta csillapítani a gyerekek izgatottságát, hogy a következőt mondta nekik: „Ne nézzetek hátra, amíg a kocsiban vagytok”. És, hogy erre mit csináltak a gyerekek? Folytatták a ficánkolást!

Forrás: marieclaire.co.uk Fotó: Getty Images