Hat sztár, akinek kiszivárgott a szexvideója

2023. június 24.
A szexvideók kiszivárogtatásának a '90-es és '00-es évek elején volt nagy trendje - abban az időszakban, amikor a nők megszégyenítése és lebecsülése az egyik közkedveltebb téma volt a médiában. Soha olyan kegyetlenül nem bánt a nyilvánosság a női hírességekkel, mint abban az időben.
Hat sztár, akinek kiszivárgott a szexvideója

Pamela Anderson és Tommy Lee

Pamela Anderson és Tommy Lee

Pamela Anderson és Tommy Lee

Pamela Anderson és volt férje, Tommy Lee szexvideója volt az első, ami igazán nagy botrányt kavart. A filmet 1998-ban rögzítették a nászútjukon, később pedig egy villanyszerelő lopta el az otthonukból. Pamela beperelte a kiadó céget, de végül nem járt sikerrel,  így a film a mai napig elérhető a neten. A házimozi egy év alatt több mint 77 millió dollár bevételt hozott a cégnek.

Colin Farrell és Nicole Narain

Nem találod ki, kit visz magával Colin Farrell az Oscar-gálára

Colin Farrell

Colin Farrell 2003-ban egy Nicole Narain nevű Playboy-modellel randizott, akivel sikerült összehoznia egy 14 perces házi videót. A pár annak idején megegyezett, hogy nem mutatják meg a felvételt senkinek, a szakítás után néhány évvel viszont Nicole meggondolta magát. A lány megpróbálta eladni a videót, de a színész hamar értesült a dologról és azonnal pert indított Nicole ellen, amit meg is nyert. A bíróság arra kötelezte Nicole Naraint, hogy álljon el a felvétel értékesítésétől, mert annak nyilvánosságra kerülése „visszafordíthatatlan károkat okozna a színész pályafutásában”.

Kim Kardashian és Ray J

Hat sztár, akinek kiszivárgott a szexvideója

Kim Kardashian és Ray J

Kim Kardashian karrierje valójában egy jól időzített szexvideóval kezdődött – és a mai napig azt pletykálják, hogy az egészet a kedves mama, Kris Jenner találta ki, hogy így tegye sztárrá a lányát. A videó még 2002-ben készült az akkori pasijával, Ray J-vel, 2007-ben pedig valahogyan eljutott a Vivid Entertainment nevű pornócéghez, akik ki is adták. Kim beperelte a vállalatot, de végül inkább megegyezett peren kívül a céggel és felmarkolt 5 millió dollárt. A film a megjelenése óta több mint 100 millió dolláros hasznot hozott.

Paris Hilton és Rick Salomon

Paris Hilton a traumáiról vallott: 15 évesen megerőszakolta egy idősebb férfi

 Paris Hilton

Paris Hilton és exbarátja, a pókerjátékos Rick Salomon 2003-ban készített egy szexvideót, kizárólag saját használatra. Mikor aztán a 2000-es évek elején Paris egyre híresebb lett, a férfi úgy gondolta, jó ötlet lenne pénzt csinál a házi pornójukból. Eladta a videót egy pornóoldalnak, és a film 2004-ben le is tarolta a netet. Paris rögtön beperelte az oldalt, de nem járt sikerrel. Az expasi pedig még ennél is tovább ment és 2004-ben Red Light District Video nevű cégnek is engedélyt adott, hogy 1 Night in Paris címmel kiadja kazettán a videót. Paris később őszintén beszélt arról, milyen volt átélni a házivideó nyilvánosságra kerülését: „Ez volt az első igazi kapcsolatom. Ez egy olyan tizenéves lány privát pillanata volt, aki akkoriban nem volt teljesen rendben fejben. És láttam, ahogy mindenki azt nézi és nevet rajta, mintha bármi vicces lenne benne. Visszatekintve egyáltalán nem tűnik viccesnek.” 

Kanye West (és talán Kim Kardashian)

kanye-west-meztelen-fotok-porno-zaklathatta-az-alkalmazottait

Kanye West

Állítólag létezik valahol egy Kanye West szexvideó, ám eddig még nem szivárgott ki. Az ET Online korábban megerősítette, hogy 2012-ben vásároltak valakitől egy meglehetősen intim videót, aminek Kanye West volt az egyik szereplője. De a videó létezéséről maga Kanye is rappelt a Real Friends című számában, amiben elmesélte, hogy a laptopját ellopták, és egy rakás pénzt kellett érte fizetnie, hogy visszakaphassa. A videón állítólag egy ismeretlen nő szerepel vele, akiről csak annyit tudni, hogy 18 éves elmúlt. És igen, ekkor már Kim és Kanye egy pár voltak… Hogy mentse férje jó hírnevét Kim később egy interjúban sejtelmesen arra utalt, hogy valójában ő szerepel a rapperrel a filmben.

Jennifer Lopez és Ojani Noa

Hat sztár, akinek kiszivárgott a szexvideója

Jennifer Lopez és Ojani Noa

Állítólag Jennifer Lopez is készített egy privát videót még az első férjével, Ojani Noaval a nászútjuk alatt. J.Lo sikerei után itt is az ex próbált meg hasznot húzni a videóból, ám Jennifer beperelte és elvileg még a mai napig tart a jogi csatározásuk.  2013-ban egyébként már majdnem sikerült megállapodniuk, de a férfi újra és újra több pénzt követel J.Lo-tól.

Fotó: Getty Images