Ashley Graham meztelen képen mutatta meg, milyen valójában a szülés utáni teste

2023. február 14.
Sok híresség példát vehetne a modellről, aki mindig nyíltan kommunikál a legnagyobb tabutémákról, legyen szó a szoptatástól, vagy éppen a szülés utáni testről.
Ashley Graham meztelen képen mutatta meg, milyen valójában a szülés utáni teste

Ashley Graham mindig is híresen őszinte volt, nem szeret más képet mutatni a közösségi médiában, mint a valóság. Legyen szó a szoptatás nehézségeiről vagy a testéhez való viszonyáról, a modell sosem kendőzte el az igazságot: hétfőn például egy olyan felvételt tett közzé magáról közösségi oldalán, amelyen három gyermek után meztelenül áll és összeszorítja a bőrt a hasán.

Graham 2020-ban lett édesanya, miután megszülte kisfiát, Isaacot, majd tavaly januárban életet adott ikreinek, Malachinak és Romannak is. A modell sokat beszélt arról is, hogy gyermekvállalás teljesen átalakította a testéhez való viszonyát, és szinte napról napra változik, hogyan érzi magát a bőrében.

A kommentelők örömmel fogadták Graham újbóli őszinteségét. Alyssa Milano színésznő például azt írta, gyönyörűnek tartja a modell hasát, míg egy másik kommentelő Graham őszinteségének „jelentős hatására” világított rá.

„Köszönöm, hogy megmutattad, három gyerek után én ugyanígy nézek ki. Köszönöm, hogy segítettél meglátni, hogy én is gyönyörű vagyok” – írta egy rajongója.

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images