Barbra Streisand III. Károllyal való intim kapcsolatáról vallott memoárjában

2023. november 09.
A színésznő elárulta az angol királlyal tartó évtizedes kapcsolatának részleteit, és azt is, hogyan találkoztak először.
Barbra Streisand III. Károllyal való intim kapcsolatáról vallott memoárjában

Barbra Streisand 992 oldalas A nevem Barbra című memoárjában felidézi azokat a kedves emlékeit, amelyek az általa „teljesen elbűvölőként” emlegetett III. Károlyhoz kötődnek azokból az időkből, amikor a király még walesi herceg volt.

A 81 éves világsztár teljesen plátóinak írja le az évtizedeken átívelő barátságukat, még annak ellenére is, hogy Károly korábban bevallotta, hogy a Cambridge-i Egyetemen kitűzött a falára egy képet Streisandról, és úgy nyilatkozott róla, hogy a színésznő „pusztítóan vonzó” és „nagy szexuális vonzerővel” rendelkezik.

A díjnyertes énekesnő, színésznő és rendező arról a pillanatról is írt, amikor először találkoztak a stúdióban 1974-ben, miután Károly odautazott, hogy találkozzon „a hang mögött megbúvó nővel”, és a hatalmas médiafigyelem ellenére valahogy sikerült valódi kapcsolatot kialakítaniuk.

„A herceg teljesen elbűvölő volt, amikor a stúdióba érkezett, de őszintén szólva nehéz valódi beszélgetést folytatni, amikor ötven fotós vesz körül” – írja Streisand visszaemlékezésében. „Teát ittam, és megkínáltam egy korttyal… és Anglia leendő királya valóban ivott a csészémből, ami láthatóan példátlan volt.”

Christopher Andersen királyi tudósító és író szerint az uralkodó egész fiatalkorában megszállottja Streisandnak, egyetemi évei alatt folyamatosan az ő számait hallgatta, sőt a Buckingham-palotában lévő hálószobáját is a sztár képeivel dekorálta ki.

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images