Furcsa dolog derült ki Matthew Perry halotti anyakönyvi kivonatából

2023. november 09.
Október végén holtan találtak rá a Jóbarátok sztárjára Angeles-i otthonában. Bár már eltemették, halotti anyakönyvi kivonatából kiderült, hogy halálának körülményeiről további vizsgálatokat kell végezni.
Furcsa dolog derült ki Matthew Perry halotti anyakönyvi kivonatából

Új információk derültek ki Matthew Perry halotti anyakönyvi kivonatából a halálával kapcsolatban. A Jóbarátok sztárjára a jacuzzijában talált rá az asszisztense október végén, a hatóságok a helyszínen halottnak nyilvánították.

Halotti anyakönyvi kivonatát a The Blast bulvármagazin szerezte meg. A dokumentumok szerint a sztár halálának pontos okát még nem állapították meg, mivel Perry toxikológiai jelentésének feldolgozása jelenleg is folyamatban van. Az első jelentések kizártak bizonyos drogokat, ugyanakkor más típusúak esetében alaposabb vizsgálatokat kell végezni. Hetekig is eltarthat, mire kiderül az eredmény, de a színészhez legközelebb álló emberek szerint Perry a halála előtt tiszta és józan volt.

A rendőrség nem talált semmilyen illegális kábítószert Perry Los Angeles-i otthonában, ugyanakkor vényköteles gyógyszert viszont igen. A színész nemrégiben a Jóbarátok, szerelmek és az a Rettenet című memoárjában beszélt a drog- és alkoholfüggőséggel való küzdelmeiről.​

Forrás: Mirror, Fotó: Getty Images