Bruce Willlis feleségét szörnyű bűntudat gyötri beteg férje miatt

2023. november 14.
A színész felesége tudja, hogy kiváltságos helyzetben vannak.
Bruce Willlis feleségét szörnyű bűntudat gyötri beteg férje miatt

Bruce Willis felesége, Emma Heming bevallotta, hogy bűntudata van, amiért olyan kiváltságos helyzetben lehet miközben férje, Bruce Willis demenciával küzd, amelyhez sok hasonló helyzetben lévő ember nem férhet hozzá.

„Bűntudattal küszködöm, amiért tudom, hogy olyan erőforrásaim vannak, amelyekkel mások nem rendelkeznek” – mondta Heming a Marie Shriver magazinnak, aki arról is beszélt, hogy tudja, ő bármikor ki tud menni kirándulni, hogy kitisztítsa a fejét, míg mások nem tehetik meg ugyanezt.

„Tudom, hogy sok ezer elmondatlan, eddig nem hallott történet van, amelyek mindegyike együttérzést és aggodalmat érdemel” – mondta a 45 éves modell, aki szeretne másoknak is segíteni azáltal, hogy megosztja saját családja történetét.

„Szeretném, hogy az emberek tudják, hogy amikor egy másik, demenciában érintett családról hallok, a mi családunk gyászáról, veszteségéről és hatalmas szomorúságáról szóló történetét hallom az övékben is” – fogalmazott és hozzátette, hogy felismerte annak fontosságát, hogy „szószólója” legyen azoknak a családoknak, akiknek nincs idejük, energiájuk vagy erőforrásuk, hogy képviseljék magukat.

Hemint azt is elmondta, hogy az, hogy Bruce a nyilvánosság előtt is felvállalta betegségét, sok tekintetben segített neki és a családjának: “Ma már jobban megértem ezt a betegséget, és most egy hihetetlen támogató közösséghez is kötődöm.”

Forrás: Page Six, Fotó: Getty Images