Elváltak, mégis közösen nevelik a gyerekeiket ezek a hírességek

2023. november 29.
Már csak azért is nagy taps jár nekik, hogy félre tudták tenni a saját sértettségüket és büszkeségüket a gyerekeik érdekében.
Jennifer Garner Ben Affleck elvált sztárok gyerek

Ha valami nem megy, nem kell erőltetni – tudják ezt a következő hírességek is, akiknek ugyan az útjaik különváltak, a közös gyerekeik érdekében a mai napig megpróbálnak jó kapcsolatot ápolni egymással. A teljesítményük pedig tényleg elismerést érdemel: ők a bizonyíték rá, hogy a co-parenting, azaz az együtt-nevelés válás után Hollywoodban is tökéletesen megvalósítható.

 

1. Ben Affleck és Jennifer Garner elvált, de közösen neveli gyerekeit

ben affleck jennifer garner 3:2

Elváltak, mégis nagy egyetértésben nevelik 3 gyereküket Ben Affleck és Jennifer Garner

Ben Affleck és Jennifer Garner 10 évig éltek házasságban, 2005-től 2015-ig, és ez idő alatt három gyerekük született. A kapcsolatuknak végül egy magcsalási botrány és Affleck alkoholizmusa vetett véget. A szakításuk után a színész egy ideig nagyon rossz állapotban volt, de a gyerekei és exfelesége kedvéért végül összeszedte magát, elvonóra ment és mostanra végleg meg tudott szabadulni a függőségétől. 

Ma már tökéletesen tud Affleck és Garner szülőként együttműködni, mindketten nagyon tisztelik a másikat, és mindig, minden körülmény között a gyerekeik érdekeit tartják szem előtt. „Ben mindig tiszteletben tartja a volt felesége anyai döntéseit, és nagyra becsüli mindazt, amit az elmúlt években a családjuk összetartásáért tett. Jennifer Garner pedig tényleg nagyszerű anya, aki, mindig tudja, mit csinál” – nyilatkozta a párról egy közös barátjuk.  

2. Irina Shayk és Bradley Cooper

bradley cooper, irina shayk

Bradley Cooper és Irina Shayk

A két sztár 2015-ben kezdett el randizni egymással, a kapcsolatuk pedig hamar komolyra fordult: 2017-ben megszületett a kislányuk, Lea. Ekkoriban mindenki azt hitte, hogy a pár végleg megtalálta egymás mellett a boldogságot. 4 év együttélés után 2019 júniusában azonban mégiscsak jött a hidegzuhany és bejelentették a szakításukat (ami azonnal beindította a pletykákat, hogy Lady Gaga miatt ért véget a kapcsolatuk.)

Bár már négy éve nincsenek együtt, Irina Shayk és Bradley Cooper között a mai napig szoros a kapcsolat, és tökéletesen tudnak együttműködni szülőként. „Ő egy teljes munkaidős apuka. Lea két hétre elment Bradley-vel nyaralni, dadus nélkül. Egyszer sem telefonáltam rájuk, mert megbíztam benne” – nyilatkozta 2021 szeptemberében a modell.

3. Orlando Bloom és Miranda Kerr

Elváltak, mégis közösen nevelik a gyerekeiket ezek a hírességek

Orlando Bloom és Miranda Kerr

Irigylésre méltó Orlando Bloom kapcsolata exével, Miranda Kerr-rel – akivel egyébként a színész szerelme, Katy Perry is nagyon jó barátságban van. Orlando Bloom és Miranda Kerr 2010-ben házasodtak össze, 2011-ben született meg a fiúk, Flynn, majd 2013-ban különváltak az útjait. De azóta is közösen nevelik a válás óta a most már 12 éves fiukat.

„Fontos, hogy a saját sértettségedet magad mögött tudd hagyni és csak előrefelé nézz. Mi szerencsére képesek voltunk erre, és ma már jó barátok vagyunk. Flynn-nel kapcsolatban közösen döntünk mindenben, de valahányszor megpróbál beleszólni valami másba, mindig megálljt parancsolok” – mesélte Bloomról néhány éve Kerr.

4. Megan Fox és Brian Austin Green

Megan Fox és Brian Austin Green

Brian Austin Green és Megan Fox is a közös gyereknevelés mellett döntött válás után

Megan Fox és Brian Austin Green szétválása nem volt a legbékésebb, a színész ugyanis egy ideig nehezen tudta elfogadni, hogy exe továbblépett, ráadásul egy fiatalabb pasival. Mostanra azonban szerencsére megbékélt a helyzettel és néhány éve meglepően pozitívan nyilatkozott exéről: „Mindig szeretni fogom és azt is tudom, hogy családként is együtt fogunk tudni működni. Továbbra is tervezünk közös családi nyaralásokat, és mindig a gyerekeket helyezzük a középpontba.”

Megan Fox és Brian Austin Green 2010-től 2020-ig voltak házasok, a tíz év alatt három gyerekük született.

5. Kourtney Kardashian és Scott Disick

5 sztárpár, akik a szakítás után is jóban maradtak egymással

Se veled, se nélküled kapcsolat után neveli közösen válás után a gyerekeit Kourtney Kardashian és Scott Disick

Kourtney Kardashian és Scott Disick 2005-től kezdve 10 éven át élt se veled, se nélküled kapcsolatban, ami alatt született három közös gyerekük is. A két híresség viszonya nagyon szoros maradt szakítás után is, Disick gyakorlatilag a Kardashian család állandó tagjává vált. Ennek köszönhetően a gyerekeiket a válás után is együtt nevelik békében.

„Nem szabad, hogy a problémáink hatással legyenek a gyerekeinkre. Csak azért mert Kourtney és én nem tudunk párként együttélni, a gyerekeket még nevelhetjük együtt. De még így is olyan őszintéknek és jónak kell lennünk egymáshoz, mintha csak együtt lennénk” – magyarázta egy interjúban Disick.

Fotó: Getty Images