Harry herceget apjuk látogatása után sem fogadta Vilmos, nincs békülés a testvérek között

2024. február 07.
Harry herceg apja betegségének hírére azonnal Angliába utazott, többek közt azt is remélve, hogy eljött a lehetőség a Vilmossal való békülésre. Tévednie kellett.
Vilmos és Harry

Harry herceg Károly király rákbetegségének hírére elhagyta Amerikát, és apjához sietett. A királyi családhoz közel állók szerint, ha igaz az mondás, hogy minden rosszban van valami jó, hát annyi jót hozhatott volna ez a nehéz hír, hogy Harry, Károly és Vilmos kibékülnek egymással. 

A jelek szerint azonban nem így alakultak a dolgok.

Bár Harry Angliába érkezése után azonnal apjához ment, akivel kb. 45 percet töltöttek együtt, nem kapott lehetőséget a bátyjával, Vilmossal való találkozásra. Harry nyitott lett volna arra, hogy végre beszéljenek és kibéküljenek, reményei nem teljesültek. Mivel Harrynek jelenleg nincs olyan ingatlanja, amelyet a palota kizárólag neki tartana fenn – Amerikába költözésük után elvették tőlük házukat –, így az éjszakát egy hotelben töltötte.

Beszámolók szerint Vilmos herceg életében továbbra is Katalin hercegné felépülésének támogatása a legfontosabb szempont, de a király betegségének bejelentése után kénytelen volt átvenni apja feladatai közül néhányat. Ezenfelül azonban nem szándékozik a Harryvel való békülésre időt szánni.

Harry, Károly és Vilmos egy korábbi fotón

Harry és Vilmos között nem jött össze a nagy békülés

Harry herceg és Károly a beszámolók szerint még az előbbi 39. születésnapján sem beszéltek egymással. A betegség hírét viszont Károly telefonon elmondta Harrynek a nyilvános bejelentés előtt.

Harry csak egy villámlátogatás erejéig érkezett Angliába, és már megy is tovább Kanadába, hogy feleségével találkozva tovább intézzék az általuk képviselt Invictus Játékok ügyeit.

Forrás: dailymail.co.uk        Fotó: Getty Images