Bruce Willis felesége friss fotót posztolt a nagybeteg színészről Valentin-nap alkalmából

2024. február 15.
Bruce Willis családja igyekszik minél több időt tölteni a színésszel, amióta kiderült, hogy demenciával küzd. Felesége, Emma Heming Valentin-nap alkalmából egy szívszorító poszttal ünnepelte a szerelem napját.
Bruce Willis és Emma Heming

Bruce Willis családtagjai igyekeznek minden pillanatot a színésszel tölteni, amióta kiderült, hogy frontotemporális demenciával diagnosztizálták. A diagnózis óta tisztában vannak azzal, hogy az együtt töltött napjaik meg vannak számlálva. Január elején a színész lánya szívszorító fotót posztolt ágyban fekvő édesapjával. Felesége, Emma Heming Valentin-nap alkalmából pedig egy igazán megható bejegyzésben ünnepelte szerelmüket. 

A fotón a páros megörökítette a Niagara-vízesésnél töltött napjukat. Mi tagadás, külső szemlélőként is jól látható a kettejük közötti erős kötelék, szeretet és tisztelet. 

A szerelem gyönyörű dolog! Boldog Valentin-napot kívánok mindenkinek

írta Bruce Willis felesége a bejegyzésben. 

Emma Heming és Bruce Willis 2007-ben találkozott egymással, és egy évvel később már nyilvánosságra is hozták kapcsolatukat. Ez a „bűvös” egy év pedig, úgy tűnik, végigkísérte ezen időszakukat, ugyanis 2010-ben már össze is házasodtak. A hírek szerint Bruce családja jelenleg egy házban lakik a színész egészségügyi nehézségei miatt. Egy forrás nemrég pedig be is számolt a színész demenciával kapcsolatos harcáról is. 

„Bruce-nak vannak jó és rossz napjai, de az elmúlt két hónapban sokkal több a rossz nap, mint a jó. Ez az élmény még közelebb hozta egymáshoz az egész családot. Senki sem tudja, mennyi ideje van még hátra Bruce-nak, ezért igyekeznek minden pillanatot vele tölteni.”

Forrás: DailyMail Fotó: Getty Images