Florence Pugh a nagymamáját vitte el a Dűne premierjére, ilyen édesek voltak

2024. február 16.
Florence Pugh ismét a nagymamáját vitte magával a vörös szőnyegre. A sztár és Granzo Pat ezúttal a Dűne második részének premierjén pózoltak a fotósoknak.
Florence Pugh a nagymamáját vitte el a Dűne premierjére, ilyen édesek voltak

Florence Pugh igazán kedves gesztust tett a Dűne második részének londoni premierjén csütörtökön: a színésznő szeretett nagymamáját, Granzo Patet vitte magával a sztároktól hemzsegő vörös szőnyegre. A 28 éves színésznő mindenkit megdöbbentett ezzel a kétségtelenül nagyon kedves lépéssel. 

A Dűne-franchise-ban Irulan hercegnőt alakító Florence hihetetlenül jól nézett ki a sötétbarna, csillogó flitterekkel kirakott, köpenyszerű, elöl-hátul mélyen kivágott ruhában, amihez egy kapucni is tartozott.

Pat pedig egy fehér inget és hozzáillő nadrágot viselt, amit egy krémszínű alapon fekete láncmintás kabáttal dobott fel. A sztár nagymamája egy cseppet jött zavarba a figyelemtől, büszkén ölelgette Florence-t a vörös szőnyegen, miközben a fotósoknak pózoltak.

Florence Pugh és nagymamája a Dűne második részének premierjén

A Dűne folytatása közvetlenül az első film végétől folytatódik, azután, hogy Paul (Timothée) és édesanyja összefogott Chanival (Zendaya) és a sivatagban élő többi fremennel, hogy bosszút álljanak a gonosz Harkonnen-házon, akik meggyilkolták Paul családjának és barátainak nagy részét.

A filmet eredetileg 2023 októberének végén mutatták volna be, majd megváltoztatták a premier dátumát novemberre, és végül egészen ez év márciusáig tolták a hollywoodi írók és a színészek sztrájkja miatt.

Forrás: Daily Mail, Fotó: Getty Images