Vilmos herceg egyedül ment a BAFTA-díjátadóra – fájdalmas oka volt

2024. február 19.
Sokan meglepődtek, mikor Vilmos herceg egyedül érkezett meg a londoni BAFTA-díjátadó vörös szőnyegére, de hamar kiderült, miért nem tartott vele Katalin hercegné is.
Ilyen gazdag valójában Vilmos herceg

Már megszokhattuk, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné együtt tündökölnek a vörös szőnyegen, (sőt, ilyenkor általában olyan felszabadultak, hogy még a pajkosabb gesztusok is beleférnek nálunk – emlékezzünk csak az esetre, amikor Katalin játékosan megpaskolta férje fenekét) a 2024-es BAFTA-díjátadóra azonban egyedül érkezett a walesi herceg. A 41 éves Vilmos herceg vasárnap jelent meg a nyilvánosság előtt a londoni ünnepségen, mint a British Academy of Film and Television Arts elnöke. A magányos Vilmos herceg egy elegáns sötétkék bársonyöltönyt viselt csokornyakkendővel, és láthatóan egy kicsit megfáradtan lépdelt végig a vörös szőnyegen. 

Vilmos herceg idén egyedül érkezett a BAFTA-díjátadóra.

Bár elsőre talán aggasztónak tűnhet, hogy Katalin hercegné nem vett részt az eseményen, valójában csak egészségügyi okokból nem tudott jelen lenni férje mellett. Amint az köztudott, Katalinnak nemrégiben hasi műtéten kellett átesnie, és úgy tűnik, még mindig nem épült fel eléggé ahhoz, hogy részt vegyen egy ilyen nagy eseményen.

Kitartó szerelem

Bár időről-időre felröppen a hír, hogy gondok lehetnek Vilmos herceg és Katalin hercegné házasságában, a pár újra és újra bebizonyítja, hogy erős és kitartó közöttük a szerelem. Ékes bizonyíték erre az is, hogy beavatkozása óta Vilmos herceg mindent megtesz felesége felépüléséért: kórházi lábadozása idején még hivatalos feladatait is félretette. A hercegnét nemrég engedték ki a kórházból és úgy tűnik, hogy Vilmos továbbra is minden erejével azon van, hogy óvja szerelmét: Katalin csaknem két hétig tartózkodott a londoni klinikán, és Grant Harrold volt királyi komornyik szerint távolléte érezhető űrt hagyott a királyi család otthonában.

Forrás: PageSix Fotó: Getty Images