Tajtékzik a palota a Katalin hercegnéről terjedő hazugság miatt

2024. február 02.
Katalin hercegné műtéte után bődületes hazugságokat állított egy spanyol újságíró.
Katalin hercegné legjobb szettjei

Katalin hercegné január közepén bejelentett műtétjének híre az egész világot megmozgatta. Időközben Katalint hazaengedték, Windsorban lábadozik családja és az egészségügyi személyzet körében.

Ezalatt Spanyolországban a Fiesta című műsor egyik műsorvezetője, Concha Calleja azt állította, hogy Katalin hercegné a műtét utáni komplikációk miatt kómába került. „Az orvosoknak drasztikus döntést kellett meghozniuk abban a pillanatban… Arra jutottak, hogy mesterséges kómába helyezik. Intubálniuk kellett a hercegnét” – hangozott el az adásban.

Calleja állítása szerint a hercegné életveszélyben volt és nagyjából egy egész kórházat kellett felállítani Katalin windsori otthonában, hogy biztonságos legyen a felépülése. A híreszteléseket több spanyol sajtóorgánum is átvette és tényként közölte, ahogy arról a The Times is beszámolt.

A palota egyik forrása szerint a Katalinról elhangzottaknak semmi valóságalapjuk nincs. „Teljes ostobaság, amit híresztelnek. Meg sem próbáltak utánajárni ezeknek az információknak a palotánál. Légből kapott kitaláció az egész, és finoman fogalmazva annyit tennék hozzá, hogy butaságokat állítanak” – nyilatkozta egy forrás a palotától.
 
Katalin hercegné utoljára karácsonykor jelent meg a nyilvánosság előtt

Katalin hercegné utoljára karácsonykor jelent meg a nyilvánosság előtt

Forrás: people.com     Fotó: Getty Images