Kristen Stewart nagyjából pucér premier szettjétől leesett az állunk

2024. március 06.
Kristen Stewart a pucérruha egy fordított, sajátos verzióját dobta magára a vörös szőnyeges bevonulásra.
Kristen Stewart pucérruha

Kristen Stewart legújabb filmje, a Love Lies Bleeding kapcsán meglepőbbnél meglepőbb ruhákban kerül a figyelem középpontjába mostanában. 

Tegnap este tartották a film Los Angeles-i bemutatóját Beverly Hillsben, amire Kristen Stewart egy elég forró szettet választott. A 33 éves Stewart egy extra magasan kivágott, hát nélküli fekete bodyt választott az estére, amit Bianca Censorit idéző vékony fekete harisnyával párosított. A szexiségben a pucérruhákat kenterbe verő outfitet Kristen Stewart egy fekete tűsarkú cipővel és egy vállról leengedett zakóval tette teljessé.

Kristen Stewart pucérruhájában

Kristen Stewart pucérruhájában

A Love Lies Bleeding története szerint Kristen Stewart egy edzőterem vezetőjét alakítja, aki teljesen belezúg a termébe érkező új lányba, a testépítő Jackie-be, aki épp egy versenyre tart. Aztán a dolgok váratlan kanyart vesznek, amikor képbe kerül Stewart karakterének bűnözőkkel teli családja, élükön a szinte felismerhetetlen Ed Harrisszel. 

Az Alkonyat-filmekkel hírnevet szerző Kristen Stewart nemrégiben a Rolling Stone magazin címlapján jelent meg egy hasonlóan forró fotón.

A színésznő egy interjúban így nyilatkozott: „A női test olyan jellegű szexuális ábrázolása, ami nem kizárólag a heteroszexuális férfiak ízlésének megfelelő és emiatt kényelmetlenül érzik magukat az emberek, olyasvalami, ami miatt én mondjuk nagyon boldog vagyok.”

A magát biszexuálisnak valló Kristen Stewart 2019-ben kezdett randizni forgatókönyvíró barátnőjével, Dylan Meyerrel, akivel 2021-ben el is jegyezték egymást. 

Forrás: dailymail.com                 Fotó: Getty Images