Katalin hercegné nem tétlenkedik – komoly lépést tett a visszatérése érdekében

2024. március 09.
Katalin walesi hercegné legutóbbi lépése azt jelzi, hogy a hercegné mindent megtesz annak érdekében, hogy minél hamarabb visszatérjen a királyi kötelezettségeihez.
Katalin walesi hercegné visszatérés

Az elmúlt hetekben szinte egyáltalán nem láthattuk Katalin hercegnét, aki próbálja távol tartani magát a reflektorfénytől, hogy a hasi műtétje utáni gyógyulásra koncentrálhasson. Bár a Kensington-palota januárban azt nyilatkozta, hogy orvosi utasításra a walesi hercegné húsvétig valószínűleg nem tér vissza a hivatalos királyi feladataihoz, az egészségi állapotával és hollétével kapcsolatban még így is rengeteg spekuláció és összeesküvés-elmélet kelt szárnyra az interneten.

Hogy csillapítsák a kedélyeket, a palota múlt héten egy újabb közleményt adott ki, amiben megerősítették, hogy Katalin hercegné csak húsvét után fog visszatérni. 

Egy szakértő szerint azonban a hercegné a lábadozása alatt sem tétlenkedik. Nemrég ugyanis egy olyan lépést tett, amellyel azt jelezheti, hogy Katalin mindent megtesz annak érdekében, hogy minél hamarabb visszatérhessen a munkába.

Ingrid Seward – a Majesty Magazine főszerkesztője – a The Sunnak pontosan elmagyarázta, hogy szerinte Katalin walesi hercegné miért tűnik eltökéltnek abban, hogy minél hamarabb felépüljön, és visszatérjen ahhoz a munkához, ami a legszenvedélyesebben foglalkoztatja.

Katalin walesi hercegné eltökélt abban, hogy minél hamarabb felépüljön, és visszatérjen ahhoz a munkához

Katalin walesi hercegné eltökélt abban, hogy minél hamarabb felépüljön, és visszatérjen ahhoz a munkához

„Katalin hercegné nyilvánvalóan mindent megtesz a színfalak mögött, hogy fitt és egészséges legyen, hogy készen álljon szembenézni a nyilvánossággal, ha húsvét után vissza fog térni. Új magántitkárt is vett fel a néhai királynő egykori lovászának, Tom White alezredesnek a személyében. Ő segít majd előremozdítani Katalin kedvenc projektjeit.”

Katalin walesi hercegné magántitkári posztja már jó ideje betöltetlen volt, és az egyik legesélyesebb jelölt, Alison Corfield állítólag tavaly visszautasította a munkát, mivel az túl megterhelő lett volna a folyamatos nyilvánosság miatt. Ezt megelőzően két évig Hannah Cockburn-Logie töltötte be a tisztséget, aki nem sokkal Erzsébet királynő halála után személyes okokból lemondott.

Seward hozzátette: „Katalin el van keseredve, hogy annyi mindent le kellett mondania a műtétje óta, és eltökélt szándéka, hogy hamarosan jobban, mint valaha, visszanyerje az irányítást”.

Forrás: Mirror Fotó: Getty Images