Friss kép készült Katalin hercegnéről, alig ismernek rá a rajongók

2024. március 19.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, Katalin hercegnét a hétvégén egy farmboltban látták a férje, Vilmos herceg oldalán. Most egy fotó is előkerült a hercegné kiruccanásáról.
Katalin walesi hercegné fotó

Katalin hercegné most szombaton váratlanul megjelent a nyilvánosság előtt. Vilmost és Katalint Windsorban, az Adelaide-házukhoz közel lévő farmboltban látták. Egy szemtanú az alábbiakat nyilatkozta a hercegné feltűnéséről: „Az elterjedt pletykák után nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket. Katalin hercegné Vilmossal ment bevásárolni és láthatóan boldognak tűnt, ráadásul jól is nézett ki” – mesélte a forrás, majd hozzátette azt is, miszerint ez egy jó jel, hiszen ezek szerint a walesi hercegné már elég erős ahhoz, hogy boltba menjen. A szemtanú elmondása alapján a gyerekek nem tartottak velük. 

Katalin észlelésének a híre gyorsan elterjedt a neten, ám az internetezők nagy része – mivel nem készült bizonyíték – nem hitt a beszámolóknak. Azt gondolták, hogy csak a királyi család hintette el az információt, miszerint Katalin jól van, boldog és boltba jár, hogy ezzel csillapítsák az „eltűnése” körüli cirkuszt. Most azonban egy kép, illetve videó is előkerült az esetről, bizonyítva, hogy a walesi hercegné a hétvégén tényleg kimozdult férje oldalán.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

alexandra nikolajev (@lexniko) által megosztott bejegyzés

A probléma már csak annyi, hogy az internet népét még ez az újabb bizonyíték sem győzte meg százszázalékosan. Az emberek egy része továbbra is meg van róla győződve, hogy nem Katalin hercegné látható a fotón (úgy, ahogy az egy hete róla készült autós lesifotón sem), szerintük a walesi hercegné valójában nagyon nincs jól, és a palota próbálja eltusolni a problémát.

De azok sincsenek teljes megelégedve, akik elhiszik, hogy a képen Katalin walesi hercegné látható. Többen felhívták rá a figyelmet, hogy a friss fotón a hercegné a szokásosnál is vékonyabbnak tűnik, szinte alig lehet ráismerni. A rajongók a hercegné láttán csak még inkább aggódni kezdtek az állapotáért.

Forrás: TMZ Fotó: Getty Images